NIKOLA ROKVIĆ SE VRATIO U SRBIJU: Evo kako pevač izgleda nakon što je mesec dana PEŠAČIO do Grčke! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je završio hodočašće do Egine, pevač sleteo u Beograd sa porodicom!

NIKOLA ROKVIĆ SE VRATIO U SRBIJU: Evo kako pevač izgleda nakon što je mesec dana PEŠAČIO do Grčke! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

Poznati pevač Nikola Rokvić nedavno je završio neverovatno putovanje od Srbije do Grčke pešice, prikupljajući novac za humanitarne svrhe, čiji je cilj bio skupljanje novca za dečju onkologiju i lečenje onih kojima je to najpotrebnije. Tokom mesec dana, Rokvić je prepešačio put od Beograda do Egine, prolazeći kroz različite vremenske uslove i terene.

Nakon mesec dana napornog pešačenja, Rokvić je zajedno sa suprugom Bojanom Barović i decom stigao u Beograd. Naime, pevač je danas uhvaćen na prestoničkom aerodromu "Nikola Tesla" nakon avionskog leta, a kako se može videti na fotografijama, nije skidao osmeh sa lica.

Podsećanja radi, hodočašće u koje se Nikola Rokvić upustio pre mesec dana osmišljeno je kako bi se skupio novac za dečju onkologiju. Pevač je uspeo da obezbedi 30 miliona dinara, dok je na društvenoj mreži svakodnevno obaveštavao javnost o toku i ishodu svog putešestvija.

Inače, jedan od najzanimljivijih momenata Rokvićevog putovanja je svakako poklon koji je dobio od sestrinstva manastira - ručni sat. Sat je imao bakrorez lik sveca u odori, sa godinom rođenja i smrti, dok je sa druge strane imao krst sa natpisom "Isus Hrist" i "Nika", što znači "Isus Hristos pobeđuje". Ovaj poklon sigurno će ostati kao trajna uspomena na Rokvićevo putovanje. Svojim primerom, Rokvić je inspirisao mnoge ljude da se uključe u humanitarne akcije i pokažu solidarnost prema onima kojima je pomoć potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading