SAŠA POPOVIĆ ZAVRŠIO NA ŠTAKAMA! Zbog povrede ne može da stane na NOGE, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se uživo u programu sa pomagalima, jedva hoda!

SAŠA POPOVIĆ ZAVRŠIO NA ŠTAKAMA! Zbog povrede ne može da stane na NOGE, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

Kreativni direktor muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Saša Popović, nedavno je doživeo ozbiljnu povredu noge, a sada se u javnosti prvi put pojavio na štakama. Kako se može videti, Popović se kreće otežano, te je primoran da do daljnjeg koristi pomagala. Ipak, uprkos teškoćama, on ističe da mu je najveća podrška u ovom periodu njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović.

- Nije lako kad slomiš nogu. Ja imam longetu od kuka pa do članka. Ko prati Zvezde Granda vidi da me Voja gura u emisijama. Da nema Suzane ne znam šta bih radio. Ko će da me kupa i da me sredi... Ove dve štake su mi važnije od Ferarija. (smeh) Pukla tibula, skliznuo sam... Čovek se navikne na sve, prva dva dana mi je bilo teško. Sutra je dve nedelje kako ovo nosim. Najvažnije mi je da skinem gips sada, posebno zbog finala "Zvezda Granda" - rekao je Saša, a onda se prisetio momenta kad mu je stigla tužba od grupe "Ramštajn", koja je nedavno održala dva spektakularna koncerta u Beogradu:

- Dolaze iz pravne službe i kažu da me je tužio "Ramštajn", da je u pesmi korišćen sempl u pesmi ''Preko, preko''. Kad pogledam, advokatska kancelarija iz Berlina i svi potpisnici članovi grupe. Tražili su 50.000 ili 45.000... Ja pitam Raleta da li je koristio nešto, tužba je bila imenovana na mene, onda je on uzeo tužbeni zahtev, komunicirao je s njima. Kad su oni videli da tu nema ništa od toga, odustali su. Ja sam i zaboravio za tu tužbu... - otkriva Popović, a onda je priznao koji njegov automobil je najskuplji:

- Ja sam uvek vozio dobre automobile. Ne mogu da kažem koji mi je najskuplji automobil, to je crveni ''ferari F8 spider'', pa neka ukucaju da vide na "guglu" koliko košta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading