MARIJA KULIĆ SAOPŠTILA DA UMIRE: Miljani stižu stravične vesti, majka joj traži da napusti rijaliti!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je objavila uznemirujuću poruku.

MARIJA KULIĆ SAOPŠTILA DA UMIRE: Miljani stižu stravične vesti, majka joj traži da napusti rijaliti!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši partneri i učesnici rijalitija Elita, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, napravili su haos na imanju, a nakon što su pobacali stvari jedno drugom, Miljana je odlučila da ga poliva vodom. Za njima je sve vreme išlo i obezbeđenje kako bi se uverili da neće doći do fizičkog obračuna, a Nišlijka je bivšem sve vreme pretila i govorila mu je da treba da se drži podalje od nje. 

- Čula sam da ima plan da je vodi po dijaspori da nastupa s njim. Od toga nema ništa, tražiću od nadležnih organa da napišu zabranu prilaska Miljani. On nju vodi na dno, a ja, dok sam živa, to neću dozvoliti. Pre svega toga, moram posetiti neke ljude da vidim kakve su to više sile i magije bačene na Miljanu kad onako reaguje kad god ga ugleda. To nije normalno ponašanje jedne osobe i sigurna sam da je na nju nešto bačeno - rekla je Marija za medije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Sada se oglasila putem svog Instagram profila, gde je objavila uznemirujuću poruku i poručila da nije isključeno da brzo umre, s obzirom na Miljanino ponašanje, koje je užasno brine i remeti život. Marija nije zadovoljna onim što se dešava u rijalitiju i smatra da bi za nju bilo najbolje da isti napusti, jer joj Zola pravi haos od života:

- Celo leto sam je molila, dvorila, plakala. Znala sam sve šta će da bude. Da sebi skroz upropasti zdravlje. E, pa nećeš više dok sam živa. Možda brzo i umrem. Ali i ako umrem, neće... - glasila je poruka na profilu Marije Kulić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Jok

26.05.2024 13:47

Ne pravi njojZola haos vec ona Zoli.

Odgovori 25 6
vesna

26.05.2024 14:39

Ne mogu da verujem sta pacavra prica , cerka joj ima napismeno 17 sifra bolesti, a ona prica o magiji ?! ‘Lutkica’ je od Elite napravila svoju licnu ludnicu sa svim povlasticama i beneficijama koje se ne dobijaju ni u pravoj ustanovi ,gde bi trebalo da je smestena odavno !

Odgovori 22 13
Ljiljana

26.05.2024 17:53

Ova marija je bolesnija od "lutkice". Žena umire već desetak godina. Odluči "makice" hoćeš da umreš već jednom,ili praviš žrtve od vas dve!!! Naravno ne želim joj da umre. Ona sama to priziva. Pazi šta pričaš ili želiš, možda ti se i ostvari. Niške pačavre!!!🐷🐵💩🐉

Eto

27.05.2024 08:04

Usrana, govnjiva, smrdljiva Srbija?