MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU OD 20.000 EVRA: Jezive scene KARAMBOLA u Eliti, Milica Mitrović odmah ALARMIRANA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama bivših partnera ne jenjava, haos u rijalitiju!

MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU OD 20.000 EVRA: Jezive scene KARAMBOLA u Eliti, Milica Mitrović odmah ALARMIRANA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob bivših partnera Miljane Kulić i Lazara Čolić Zole eskalirao je na imanju u Šimanovcima rijaliti programa "Elita", nakon čega je milionski auditorujum ostao zabezeknut. Nakon što se Zola nedavno ponovo uselio u Belu kuću, očekivalo se da bi njih dvoje mogli da reše svoje nesuglasice i pruže novu priliku njihovom odnosu. Međutim, umesto toga, došlo je do novog haosa koji je zapanjio i produkciju i gledaoce.

Nakon što su pokušali da obnove razgovor, situacija između Miljane i Zole ponovo je eksplodirala. Miljana je, kako se navodi, bacila Zoline stvari u jezero, nakon čega je Zola odlučio da joj uzvrati istom merom. Usledila je jurnjava po imanju, prskanje vodom, sokovima, pa čak i ozbiljnim hemikalijama, odnosno sredstvom za čišćenje. Čolić je zatim otišao korak dalje i počeo da uništava Miljaninu šminku, lomeći sve što mu padne pod ruke.

- Velika šefice, ovde su šminka, parfemi, minđuše, četke i kozmetika - nabrajala je Miljana, aludriajući na to da Zola uništava njene lične stvari, što je kažnjivo u rijalitiju.

- Do sada 14 hiljada evra. Slobodno lomi, ništa mi ne treba. Ionako s nulom izlaziš - govorila je Miljana, te dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola razbija Miljanine lične stvari Elita 7 Zadruga

Dođi da ti pokažem gde mi stoji garderoba. Do sada štea je 20 hiljada evra!

Nakon ovog incidenta, situacija na imanju se dodatno zaoštrila, a produkcija je morala da reaguje kako bi sprečila dalje eskalacije. Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.05.2024 14:15

Nikada ništa nisu radili, pogotovu Miljana. Navikla na lake pare i to : "što više", da joj omogući Mitrović. Da ima pare, a da se "kerebedži". Ona i Janjuš su najgori : l'eba bez motike, i još da ih neko voli ...