ŠOK U MANČESTER SITIJU: Mozak ekipe napušta Etihad!

Autor:

Sport

26.05.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac doneo odluku.

ŠOK U MANČESTER SITIJU: Mozak ekipe napušta Etihad!

Foto: www.profimedia.rs

Večeras su stigle šokantne vesti iz Engleske koje su uzdrmale fudbalsku javnost. Prema informacijama Dejli Mejla, Pep Gvardiola je doneo odluku da napusti Mančester siti. Iako su se već neko vreme širile spekulacije o mogućem Gvardiolinom odlasku, ova vest je definitivno stavila tačku na sve dileme. Iskusni stručnjak je odlučio da naredna sezona bude njegova poslednja na klupi engleskog velikana.

Foto: Tanjug/AP

 

Već duže vreme mediji su brujali o mogućem Gvardiolinom odlasku iz Mančester sitija. Mnogi su se pitali da li će iskusni trener produžiti ugovor ili će potražiti nove izazove negde drugde. Sada, nakon zvanične potvrde o njegovom odlasku, javnost i navijači Sitija moraće da se suoče sa realnošću da će klub uskoro morati da pronađe novog trenera.

Tokom svoje osmogodišnje vladavine na Etihadu, Pep Gvardiola je postigao neverovatne rezultate. Sa osvojenih 15 trofeja, uključujući četiri titule Premijer lige, Gvardiola je postavio visoke standarde i ostavio neizbrisiv pečat u istoriji kluba. Njegova taktička genijalnost, sposobnost vođenja tima i neverovatna posvećenost fudbalu zaslužuju posebno priznanje.

Ova odluka će sigurno biti od presudnog značaja za budućnost kluba, a navijači već željno iščekuju vesti o novom treneru. Takođe, ostaje da se vidi da li će Gvardiola preuzeti neki novi izazov nakon što napusti Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading