SAN O DUPLOJ KRUNI JE SRUŠEN: Junajted bolji od Sitija i došao do trofeja u FA Kupu!

Autor:

Sport

25.05.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Ten Hag ostaje na klupi Junajteda?

SAN O DUPLOJ KRUNI JE SRUŠEN: Junajted bolji od Sitija i došao do trofeja u FA Kupu!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su značajnu pobedu osvojivši ovosezonski FA Kup, savladavši u finalnom duelu gradskog rivala, Mančester Siti, rezultatom 2:1. Ovom pobedom, ekipa Erika Ten Haga uspela je da spasi sezonu, naročito nakon što su nadigrali trenutnog šampiona Premijer lige.

Uzbudljiva utakmica donela je prvi gol u 30. minutu kada je Garanćo pogodio mrežu, a ovom pogotku je prethodila velika greška na strani Joška Gvardiole. Ovaj neočekivani momenat uneo je dodatnu napetost u već uzbudljiv meč, dok je Mančester junajted uspeo da iskoristi ovu priliku i dođe do prednosti.

S obzirom na značaj ovog trijumfa, navijači Mančester junajteda svakako će dugo pamtiti ovaj meč, posebno zbog činjenice da su uspeli da savladaju jakog rivala poput Mančester Sitija.

Osvojivši FA Kup, Mančester junajted je uspeo da se izdigne iznad razočaravajuće sezone i pokaže da i dalje može da se takmiči na najvišem nivou. Ova pobeda će sigurno podići moral tima i navijača pred narednu sezonu, dok će se o njoj sigurno dugo pričati u fudbalskim krugovima.

Očekuje se da će ova pobeda imati dalekosežne posledice po dalji razvoj tima i da će predstavljati prekretnicu u njihovim sportskim ambicijama. Mančester junajted je još jednom pokazao svoju snagu i odlučnost, te sigurno može da se ponosi ovim velikim uspehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading