CESNA PALA ODMAH PO POLETANJU! Evo kome pripada avion koji se srušio kod Zagreba! ČETVORO OD PETORO PREŽIVELO, POGLEDAJTE KAKO JE TEKLA POTRAGA! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.05.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o cesni koja je pala ubrzo po poletanju.

CESNA PALA ODMAH PO POLETANJU! Evo kome pripada avion koji se srušio kod Zagreba! ČETVORO OD PETORO PREŽIVELO, POGLEDAJTE KAKO JE TEKLA POTRAGA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ 24sata News

Vatrogasci su pronašli avion koji se danas srušio kod Zagreba. Kako se nezvanično saznaje, jedna osoba je poginula, a četiri su povređene.

Avion se srušio nedaleko od piste u zagrebačkom naselju Ježdovec, koje se nalazi nedaleko od Lučkog.

Reč je o cesni koja je pala ubrzo po poletanju. 

Nezvanično se saznaje da je reč o je o mađarskom avionu.

Podsećamo, sredinom maja prošle godine desila se nesreća u Hrvatskoj kada je takodje pao avion.

U holandskom avionu koji srušio na Maloj Kapeli kod Ogulina poginuli su svi putnici, njih troje, koliko ih je bilo prema planu leta.

Glavni inspektor za vazduholovstvo Danko Petrin rekao je tada da su svi putnici poginuli u padu aviona i da je na licu mesta pronađena izgorela olupina.

- Možemo pretpostaviti ko su putnici, ali ne možemo reći sa stopostotnom sigurnošću. Crna kutija ne postoji na ovako malim avionima - rekao je Petrin.

On je odbacio kao nagađanje tvrdnje da je uzrok pada aviona loše vreme i istakao da avion nije ostao bez goriva, već je došlo do požara zbog goriva.

Zamenica karlovačkog županijskog tužioca Irena Golubić Rajković rekla je tada da je avion poleteo u 11.21 časova iz Maribora i da je, na osnovu rezultata uviđaja i do sada prikupljenih saznanja, utvrđeno da je pao oko 12.30 časova u šumskoj oblasti na području vrha Mali Makovnik.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading