SVI ĆE SAMO U NJU GLEDATI: Atraktivna plavuša će zaseniti fudbalski spektakl - zbog nje gore društvene mreže! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadiće vas ko će biti najveća atrakcija na finalu FA Kupa.

SVI ĆE SAMO U NJU GLEDATI: Atraktivna plavuša će zaseniti fudbalski spektakl - zbog nje gore društvene mreže! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/inesdegenertomaz

Na programu je jedan od najznačajnijih mečeva kada je fudbalska igra u pitanju, duel koji privlači pažnji ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, širom planete.

Aktuelni šampioni Premijer lige, Mančester Siti, i Mančester junajted, koji se bori za svoj 13. trofej FA Kupa, sastaju se danas na čuvenom stadionu „Vembli“, što svakako obećava uzbudljivu fudbalsku predstavu u kojoj će uživati i prisutni na stadionu, ali i oni pored malih ekrana.

Ova utakmica će biti više od običnog finala - biće to okršaj gradskih rivala koji će obeležiti fudbalsku sezonu. Sa jedne strane imamo aktuelne šampione Mančeter Siti, koji je uspeo nakon velike borbe da stigne do šampionskog pehara, dok se sa druge strane Mančester junajted ne može pohvaliti ovosezonskim stvarenjima. 

Popularni "Đavoli" su takmičenje okončali sa skorom od 18 pobeda, šest remija i 14 poraza, tako da im je 60 osvojenih bodova bilo dovoljno za samo osmu poziciju na tabeli Premijer lige i predstojeći meč za njih predstavlja mogućnost da takmičarska 2023/24 godina, ipak dobije prefiks "uspešne".

I pored uzbuđenja na samom terenu, u centru pažnje svoh prisutnih biće i lepše polovine današnjih aktera na terenu, a među njima se svakako izdvaja Ines Tomaz, prelepa Šveđanka koja ne propušta niti jedan važan događaj u kojem učestvuju popularni "građani".

 

Reč je o izabranici srca portugalskog fudbalera Bernarda Silve, slobodno se može reći i legende Mančester Sitija. Silva je među "građane" stigao 2017. godine i danas će imati priliku da sa ekipom stigne do svog 11 pehara u engleskom klubu.

Kada je reč o Ines Tomaz, atraktivnu plavušu na društvenoj mreži Instagram prati četvrt miliona ljudi, a svi se slažu u jednom, da svojom lepotom prosto pleni gde god da se pojavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading