VAŽNO ZA BEOGRAĐANE: Menja se trasa ove TRI tramvajske linije zbog radova!

Autor:

Vesti

25.05.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ćete se uputiti ovih dana na Novi Beograd dobro se raspitajte o izmenama u saobraćaju.

VAŽNO ZA BEOGRAĐANE: Menja se trasa ove TRI tramvajske linije zbog radova!

Foto: Shutterstock

Zbog pregleda i popravke elemenata tramvajske pruge u zoni raskrsnice Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta, do 27. maja u 3.30 sati doći će do promena u radu tramvajskih linija 7, 9, 11 i 13, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

U Ulici Jurija Gagarina neće saobraćati tramvajski saobraćaj. Tramvaji na linijama 7, 9, 11 i 13 će saobraćati do depoa „Sava”, gde će vršiti promenu smera kretanja. Kao početno stajalište na ovim linijama koristiće se stajalište „Agostina Neta”, preko puta Tržnog centra „Delta siti” u Ulici Jurija Gagarina, a kao dolazno privremeno stajalište „Antifašističke borbe”, preko puta Tržnog centra „Supervero” u Bulevaru Milutina Milankovića.

Privremeno se uspostavlja kružna autobuska linija 7A, koja će saobraćati na trasi: Blok 45 – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića – Đorđa Stanojevića – Marka Hristića – Jurija Gagarina – Dr Ivana Ribara – okretnica „Blok 45”. Vozila će na privremenim trasama koristiti postojeća stajališta javnog prevoza.

 

Takođe, sekretarijat za javni prevoz je izdao saopštenje o promenama u radu linija javnog prevoza tokom održavanja koncerta grupe "Rammstein" na Ušću. Promene će biti primenjene u petak i subotu, 24. i 25. maja, kao i u nedelju, 26. maja.


Promene u Saobraćaju Tokom Koncerta - Petak i Subota

U petak i subotu, od 6 do 24 časa, saobraćaj će biti obustavljen u određenim delovima grada. Bulevar Nikole Tesle će biti zatvoren od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice trešnjinog cveta u oba smera. Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici ušće, na delu od Bulevara Nikole Tesle do splava „Asteriks”. Vozila na određenim linijama će morati da koriste alternativne rute, kao što je slučaj sa linijama 15, 84, 704, 706 i 707.

Promene u Saobraćaju Tokom Koncerta - Nedelja

U nedelju, od ponoći do 12 časova, takođe će biti obustavljen saobraćaj u istim delovima grada kao i prethodnih dana. Vozila javnog prevoza će koristiti iste trase kao i prethodnih dana, a vozači na liniji 60L će morati da prilagode svoje rute u skladu sa obustavama.

Ove promene su neophodne kako bi se omogućio nesmetan protok posetilaca ka i sa koncerta grupe "Rammstein" na Ušću. Građani i posetioci se mole da uzmu u obzir ove promene prilikom planiranja putovanja tokom ovih dana.

Sve dodatne informacije u vezi sa promenama u saobraćaju mogu se pronaći na zvaničnoj internet stranici Sekretarijata za javni prevoz.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading