(NE)OČEKIVANA ODLUKA: Crno-beli se okreću omladinskoj školi - ubuduće će forsirati svoju decu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2024

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaleri će svoju superligašku premijeru imati na beogradskoj Marakani.

(NE)OČEKIVANA ODLUKA: Crno-beli se okreću omladinskoj školi - ubuduće će forsirati svoju decu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Čukarički

Trener fudbalera Čukaričkog, Goran Stanić, najavio je da će u narednoj utakmici protiv Crvene zvezde pružiti priliku mladim igračima koji do sada nisu dobijali šansu. Istakao je da će klub sa Banovog brda biti bez devetorice standardnih igrača, te da će mladići poput Lazara Stojanovića, Andreja Subotića, Marka Arsovića, Veljka Radosavljevića, Aleksa Kolonija, Luke Đorđevića i Matije Prokopijevića dobiti priliku da pokažu svoj talenat.

Iako je Čukarički na šestom mestu tabele plej-ofa Superlige Srbije, trener Stanić ističe da klub još uvek ima teoretske šanse za plasman u Evropu. Potrebno je da u poslednjem kolu pobede Crvena zvezda, a da Vojvodina ne savlada Mladost iz Lučana.

Stanić ističe da će klub u narednom periodu forsirati igrače iz Omladinske škole, te da je utakmica protiv Crvene zvezde najbolji test za mlade igrače. Cilj je da se sezona privede kraju na najbolji mogući način, bez pritiska, i da se pruži prilika talentovanoj deci da debituju za prvi tim.

Foto: Starsport

Trener crno-belih se okreće omladincima

 

Trener Čukaričkog pohvalno je govorio o ekipi Crvene zvezde i treneru Vladanu Milojeviću, ističući da je Zvezda zasluženo osvojila duplu krunu. Izrazio je očekivanje da će predstojeća utakmica biti vrlo zahtevna, ali i prilika da se Čukarički predstavi na najbolji mogući način pred brojnom publikom koja će doći na proslavu šampionske titule.

Uoči ove utakmice, Stanić je istakao i igrače koji trenutno igraju za reprezentaciju Srbije na kadetskom Evropskom prvenstvu, kao i mlađe igrače koji su deo Omladinske škole Čukaričkog, naglašavajući da će priliku dobiti oni koji je zaslužuju. S obzirom na podmlađeni sastav, utakmica protiv Crvene zvezde definitivno će biti zanimljiva za praćenje.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading