BARSELONA POBEDILA ZA ĆAVIJA: Španac se oprostio od Katalonaca!

Autor:

Sport

26.05.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Barselone napustila klub.

BARSELONA POBEDILA ZA ĆAVIJA: Španac se oprostio od Katalonaca!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone pobedili su Sevilju rezultatom 2:1 u gostima u okviru poslednjeg kola španske La Lige i sezonu okončali pobedom. Ovo je bila poslednja utakmica za Ćavija Ernandeza na klupi Katalonaca.

Ćavi je pokazao je svoju prevrtljivost kroz nedavne događaje u klubu. Nakon prvobitnog ubeđivanja Đoana Laporte da ostane, Ernandes je neočekivano odlučio da podnese ostavku. Ovaj nepredvidiv potez je ostavio mnoge u čudu, ali je istovremeno naglasio kompleksnost odnosa u fudbalskim klubovima.

Foto: Tanjug/AP

 

Fermin Lopes, fudbaler koji je odrastao u Barseloninoj akademiji La Masiji, dobio je priliku da zaigra za prvi tim zahvaljujući Ćaviju Ernandesu. Njegov gol za pobedu nad Seviljom je bio simboličan gest zahvalnosti prema treneru koji mu je pružio šansu da ostvari svoje snove. Ova priča ilustruje važnost mentora i podrške u ostvarivanju sportskih ciljeva.

Odlazak Ćavija Ernandesa iz Barselone nije prošao neprimećeno. Iako je isticao da želi da se posveti porodici i smanji stres, odlazak iz kluba ipak nije bio lak. Ernandes je istakao da je Barselona deo njegove porodice i pamtiće svoj trenerski mandat po uspesima koje je postigao, kao i po momcima kojima je pružio priliku, poput Fermina Lopesa, Lamin Jamala i Paua Kubarsija.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poslednji meč Ćavija Ernandesa na klupi Barselone bio je obeležen pobedom nad Seviljom. Ovaj meč je bio pun uzbuđenja, a Fermin Lopes je postigao odlučujući gol. Ova pobeda predstavlja dostojan oproštaj za Ernandesa, naglašavajući njegov doprinos klubu u teškim trenucima.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading