MAJA OTKRILA NA ŠTA JU JE STANISLAV PRISILJAVAO U TOALETU: Evo šta joj je tražio pre svake vrele akcije, zbog ovoga je bilo sve BRUTALNIJE!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja je razvezala jezik, pa progovorila o "tajnim" odnosima sa Stanislavom.

MAJA OTKRILA NA ŠTA JU JE STANISLAV PRISILJAVAO U TOALETU: Evo šta joj je tražio pre svake vrele akcije, zbog ovoga je bilo sve BRUTALNIJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjih nominacija u "Eliti", Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, s kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje, kako bi sprečilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali se*s, iako je ćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće. Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Klošar smrdljivi lažovski. Rekao je da nema komunikaciju sa Aneli, niti da će imati. Ustaje i kaže imamo normalnu komunikaciju, javljamo se jedno drugom u prolazu. To je neko s kim ja nisam u dobrim odnosima. Kune se ćerki da nećemo imati s*ks, pa se j*be sa mnom u wc-u. Tera me da gasim kamere. Da Anđelo nije skočio, zadavio bi me kao pile. Ne znam koji će mi k*rac, da me nervira. Jedno đubre i folirant, veruj ti meni - besnela je Maja i govorila svojim cimerima.

- Kad bude bio snimak, onda možeš da pričaš - uzvratio je Stanislav, ni ne sluteći da je snimak uveliko objavljen i da kruži društvenim mrežama, a za isti zna i njegova ćerka Vanesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Da li ?

26.05.2024 11:05

Da li je Maju ikada iko mogao naterati na bilo šta ? Mislim da je ona inicijator ovih scena i da je ona njega " naterala". Sada laže i svaljuje na njega jer je besna a on ne dozvoljava joj da histeriše i ne uzvraća joj uvredama . Tako Maja uvek reaguje, svi lažu, svi rade loše osim nje, nju prisiljavaju, nju svi mrze jer je najlepša ... Maja laže iz nemoći . Stradao noćas Uroš koji se petlja svima, stradale igračke a izgubila je samo Maja. Uroš je podmukao i prgav (neki mu daju vetar u leđa za njegove bezobrazluke ) i nakon Munjeza i Malivuk pokušati će i Maju da diskvalifikuje..

Odgovori 18 3
Janja

26.05.2024 11:47

Eto ti je vraze tako lude. A taman smo se poveselili da I nju isto kako I onu bujanovku uvalimo hrvatima

Odgovori 12 3
I, . .,

26.05.2024 12:58

Mislim da je Đedović znao za ovo, možda čak i savetovao Maju da "gasi" kamere. Za koji dan ćemo doznati, Đedović na kraju sve istrtlja kao i Matora . Na kraju , budala ispala samo Maja. Đedović opravdao honorar "šišanjem" ovce Aneli ( bit će i tu svakakvih "istina" i dogovora, saveta upoznavanja sa "materijalom" uoči početka rijalitija , Maju " vozao" savetima i imao ispovest sa njene strane za svaku izgovorenu reč njenog partnera i svo vreme Đedović je radio na uništavanju Majinog samopouzdanja i vere u Krofeka a jačao Majinu ljubomoru. Kao i uvek do sada, Đedović je "uništio" Majinu odluku da se smiri. Đedović ne voli nikoga od njih., njemu je to sve posao. Ko pametan može verovati da Đedović i Anđelo mogu biti prijatelji nakon što je Đedović poslao da se objave navodno Anđelova seksualna pomagala iz Matorinog stana, ko može verovati u to prijateljstvo ako je slušao sve uvrede li mišljenje o Anđelu koje je izgovorio Đedović kad je Anđelo gorio od strasti za Dalilom a zatim ušao vezu sa Sandrom Rešić pa prekinuo? Krofek je kao neiskusan igrač rijalitija upao u Majinu i Đedovićevu klopku a Maja je opet sebe unakazila i pokazala najgore nasrnuvši na Uroša. Taki, trebao si da je upozoriš da se mane priča i saveta Jelene i Ivana, trebao si da joj kroz sve ove godine dokažeš da Maja služi Đedoviću samo kao izvor informacija, skandala i spletki koji su njemu potrebni da opravda svoj posao u rijalitiju ili da nešto dojavi nekom portalu. I, opet ispade Maja budala. Krofek je muško i baš ga briga za golo dupe, kćerka će odrasti i sve oprostiti svom tati kojeg voli kao i on nju, novinari koji "opsedaju" tuđe instagrame i voditelji koji provociraju, elitari koji komentarišu (muškarci zavidni a devojke bi htele biti na Majinom mestu ), nestati će iz Krofekovvog života ljubomoorni i uz Maju najnesigurniji čovek u ljubavnom odnosu., devoja Miona koja ljubav gleda kroz dobru mogućnost za njenu karijeru, svi oni će nestati iz života Krofeka i njegove kćeri a oni će nastaviti svoj život bez rijalitija. Krofek je samo dobio još jedno novo iskustvo koje je kratko trajalo i ne verujem da će ponovo poželeti da vidi ikoga od njih.