OBJAVLJEN NECENZURISANI SNIMAK NAJBRUTALNIJE VRELE AKCIJE MAJE I STANISLAVA: Krofak joj skinuo pokrivač, pa je pribio uza zid!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Stanislav su ponovo zgrozili javnost novim intimnim odnosom u toaletu.

OBJAVLJEN NECENZURISANI SNIMAK NAJBRUTALNIJE VRELE AKCIJE MAJE I STANISLAVA: Krofak joj skinuo pokrivač, pa je pribio uza zid!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između Maje Marinković i Stanislava Krofaka se ne smiruje nakon što je Krofakova ćerka poslala pismo osude. Ova situacija je dovela do dubokih emotivnih reakcija kod oboje njih, sa Krofakom koji sada oseća grižu savesti zbog izneverenog poverenja svoje ćerke, a Majom koja se oseća poniženo i loše zbog zahladnjenja njihovog odnosa.

Iako je MMA borac govorio kako neće imati vrele akcije, zbog svoje maloletne ćerke koja prati rijalitiu kom on učestvuje, televizija Pink je nedavno podelila snimak i razotkrila da je sa Marinkovićevom na podu toaleta bio intiman. Kako je Krofak verovatno mislio da se to nije videlo, danas su odlučili da ponove akciju, što je odmah isplivalo na društvenim mrežama, a snimak je zgrozio sve gledaoce rijalitija.

Iako je Krofakova ćerka jasno stavila Stanislavu do znanja da se i toalet snima, odnosno taj ćošak, on to nije ozbiljno shvatio, da je pribio Maju uza zid  i započeo vrelu akciju. 

 

- Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori - napisala je Vanesa, prenosi "Pink.rs".

Ovo je, po mišljenju mnogih, bila jedna od najbrutalnijih vrelih akcija ikada viđenih u rijalitiju, a videćemo kako će Vanesa sada komentarisati činjenicu da je njen otac opet nije poslušao, iako mu je naglasila da ih kamere prate u stopu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
eror

25.05.2024 11:19

Bolestan covek seksualno devijantan moralno zakrzljao a tek koja bolest da cerka od 16 ,,komentira,, tatin seks u pola 6 ujutro i upozorava ga da se sve vidi. Bolest.