KLOP DOBIO ISPRAĆAJ IZ ENGLESKE U STILU: Plavuša i brineta se SKINULE i pokazale mu GOLE GRUDI (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast na trudu.

KLOP DOBIO ISPRAĆAJ IZ ENGLESKE U STILU: Plavuša i brineta se SKINULE i pokazale mu GOLE GRUDI (VIDEO)

Foto: Printskrin:X/@AstridWett

Jedan Video Snimak koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama izazvao je pravu pometnju, iako se na prvi pogled činilo da je na njemu pravi Jirgen Klop. Britanske modele za odrasle, Astrid Vet i Leu Rej, pratioci su prosto zapanjili svojim reakcijama na ovaj snimak, u kome se lažni stručnjak toliko dobro maskirao da su mnogi pomislili da je zaista reč o poznatom fudbalskom treneru.

 


Interesantno je da ove dve dame nisu samo poznate po svojoj profesiji, već i po svojoj ljubavi prema fudbalu. Astrid je poznata kao velika navijačica Čelsija, dok Lea podržava Arsenal, koji u poslednjem kolu ima šansu da osvoji titulu ukoliko bi Mančester Siti kiksnuo. Njihova strast prema fudbalu dodatno je zainteresovala javnost za ovaj neobičan događaj.

Pored ovog kontroverznog video snimka, javnost često ima priliku da vidi "vrele" slike na njihovim profilima koje su česta tema. Fotografije izazivaju dosta pažnje, kako zbog njihove lepote, tako i zbog činjenice da su u centru pažnje zbog ovog neobičnog događaja.

 

 

 

 


Ovaj incident je još jednom pokazao koliko je lako da se stvori zabuna na internetu, ali i koliko je bitno da se informacije proveravaju pre nego što se donesu zaključci. Astrid Vet i Lea Rej su, uprkos ovoj pometnji, nastavile sa svojim profesionalnim angažmanima i pokazale da je njihov talenat daleko važniji od trenutnog medijskog skandala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading