AU, ŠTA RADI VANDA! GOSPOĐA IKARDI SE SKROZ SKINULA NA INSTAGRAMU: Gotovo pokazala gole grudi (FOTO)

Autor:

Sport

12.05.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapalila je društvene mreže.

AU, ŠTA RADI VANDA! GOSPOĐA IKARDI SE SKROZ SKINULA NA INSTAGRAMU: Gotovo pokazala gole grudi (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara

Vanda Nara

Supruga i agent Maura Ikardija, Vanda Nara, poznata po svojim nagim izdanjima i skandalima sa suprugom, ponovo je privukla pažnju na društvenim mrežama sa još jednom fotografijom bez brushaltera, odnosno ikakvog gornjeg dela.

Vanda (37) je izgradila ogromnu bazu fanova na Instagramu sa preko 17 miliona pratilaca i počastila ih mnoštvom vrelih slika. Ovog puta argentinska manekenka je pozirala samo u farmerkama i ostavila vrlo malo mašti.

 

 

Vanda je izdala sledeći natpis: „Nedeljom stavi telefon na režim rada u avionu".

Ovo dolazi nakon što je Ikardijeva supruga objavila da se pridružuje platformi jako sličnoj "OnliFans" pod nazivom "Divasplej", koja je lokacija za pretplatu na kreatore sadržaja.

Ona je to objavila dok je nosila majicu bez rukava "Divasplej".

Vanda je objavila: „Želim da objavim da sam potpisala ugovor sa "Divasplejom" i predstavljaću ih širom sveta!!! Tim koji putuje Evropom da bi to mogao da ostvari je neverovatan. Od danas ćete moći da me pronađete na platformi "Divasplej". Veoma jake produkcije dolaze! Vidimo se tamo."

Vanda i zvezda Galatasaraja Ikardi su u braku 11 turbulentnih godina. Argentinska lepotica je tvrdila da se razvela sa centarforom pre dve godine. Međutim, čini se da je kontroverzni par rešio svoje razlike. Posle mnoštva skandala u kojima su se našli, i dalje su na neki način zajedno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading