OPUŠTANJA NE SME BITI: BSK se na gostovanjima ove sezone nije proslavio, ali domaćin ulazi u meč maksimalno ozbiljan!

Autor:

Sport

25.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki meč je "finale" za prvoplasirane timove.

OPUŠTANJA NE SME BITI: BSK se na gostovanjima ove sezone nije proslavio, ali domaćin ulazi u meč maksimalno ozbiljan!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 23. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostiće sastav BSK-a (Borač), meč je zakazan za nedelju, 28. april sa početkom od 16 časova.

Republika

Situacija u ligi je takva da će se do kraja prvenstva voditi velika borba između dva kluba za prvo mesto i plasman u zonski stepen takmičenja. I nakon 22 odigrana kola prvo mesto dele Šumadija iz Toponice i OFK Aranđelovac, upravo nedeljni domaćin meča protiv sastava BSK-a.

Tokom prolećnih sedam mečeva OFK Aranđelovac se "najviše obogatio", jer je sa učinkom od šest trijumfa i jednog remija stigao do 22 osvojena boda. Svaki meč za dva prvoplasirana tima je "finale" do kraja sezone, a za prošlogodišnjeg zonaša prvi takav duel igra se u nedelju, povodom istog iz kluba su poručili:

- Naši momci u nedelju dočekuju ekipu BSK-a iz Borača, gde su se pristojno namučili, ali ipak odneli sva 3 boda sa teškog gostovanja. Naša ekipa niže dobre rezultate te je podrška publike i ovoga puta više nego potrebna kako bi još jednom upisali 3 boda. Dođi na brdo i podrži momke! Oni to zaslužuju!

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Nedeljni gost "Na brdu" biće sastav iz Borača koji se trenutno sa bodovnim saldom na koti 25 nalazi na 12. poziciji na tabeli. Od starta nastavka prvenstva je sa skorom 2-3-2 odigrao dosta promenjivo, igrači BSK-a su u ovoj kalendarskoj godini osvojili devet bodova. 

Sa 11 dosadašnjih ligaških gostovanja BSK je doneo devet bodova, trenutno se tim nalazi u seriji od tri utakmice bez pobede, u tom periodu su osvojili samo jedan bod, pa se traži izlazak iz "krize". Gostovanje lideru sigurno neće biti lako, ali u nedelju gosti nemaju šta da izgube, a mogu mnogo da dobiju.

OFK Aranđelovac 1979 - BSK (Borač)

Nedelja, 28. april od 16 časova

Teren "Na brdu" - OFK Araneđelovac

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading