SVETOZAR MARKOVIĆ SUMIRAO SEZONU: Kapiten Partizana otkrio razloge pada forme!

Autor:

Sport

05.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Dogodio nam se pad posle 172. večitog derbija koji je uticao na našu borbu za titulu'' - jasan je Marković.

SVETOZAR MARKOVIĆ SUMIRAO SEZONU: Kapiten Partizana otkrio razloge pada forme!

Foto: Starsport

Kapiten Partizana, Svetozar Marković je u razgovoru za Sportski Žurnal sumirao sezonu. On je istakao da je zadovoljan jesednjim delom prvenstva, ali da se pad forme dogodio nakon 172. večitog derbija i da je to uticalo na ishod prvenstva.

- Zadovoljan sam jesenjim delom sezone, igrali smo dobro i kao tim smo izgledali odlično na terenu. Individualno, odigrao sam kvalitetno u prvom delu šampionata. Krenuli smo dobro i na proleće i nastavili tamo gde smo stali. Ali, dogodio nam se pad posle 172. “večitog derbija” koji je uticao na našu borbu za titulu. Sigurno da smo mogli mnogo bolje i želeli smo da privedemo sezonu kraju u borbi za tron, ali nažalost nije tako ispalo - naveo je Marković.

Defanzivac crno-belih je dodao da bi promenio utakmice protiv Napretka i Mladosti.

- Promenio bih pad posle derbija u martu gde smo izgubili bodove protiv Napretka na domaćem terenu, a zatim odigrali nerešeno protiv Mladosti u Lučanima - jasan je kapiten tima iz Humske i nastavio:

- Dobro se slažem sa Bojanom Kovačevićem kako na terenu, tako i van njega. On je veoma mlad, došao je u Partizan iz Čukaričkog pre nešto više od tri meseca i sigurno da je njemu, kao i svima nama potrebno vreme da dođemo do uigranosti i izgledamo na terenu onako kako bi trebalo - zaključio je Svetozar Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading