VELIKI USPEH SRPSKE DŽUDISTKINJE! Nikolićevoj bronza na Grend slemu!

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carica Milica!

VELIKI USPEH SRPSKE DŽUDISTKINJE! Nikolićevoj bronza na Grend slemu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska džudistkinja Milica Nikolić postigla je značajan uspeh osvojivši bronzu na Grend slem takmičenju u Tadžikistanu. Njen podvig na međunarodnoj sceni džudo sporta privukao je pažnju javnosti i istakao se kao primer izuzetnog sportskog dostignuća.

Na ovom prestižnom takmičenju, koje okuplja vrhunske džudiste iz celog sveta, Milica Nikolić je demonstrirala izuzetnu borbenost i veštinu, što joj je omogućilo da se domogne visokog plasmana. Takmičenje je okupilo najbolje sportiste iz svih krajeva sveta, a Milica je uspela da se izbori sa jakom konkurencijom i osvoji značajno priznanje u obliku bronzane medalje. 

Džudistkinja Proletera (kategorija do 48 kilograma) je zahvaljujući vrhunskim rezultatima imala privilegiju da bude prvi nosilac, pa je takmičenje počela od drugog kola gde je pobedila Thi Tinh Hoang iz Vijatnama za samo 15 sekundi. U četvrtfinalnom meču savladala je Ruskinju Ainu Moisevu bacanjem i držanjem zavata u partneru, da bi u polufinalu doživela poraz od Tugdže Beder iz Turske u polufinalu.


Milica Nikolić je uložila izuzetno mnogo truda i rada kako bi ostvarila ovaj rezultat. Njena predanost treninzima i disciplina su se isplatili, što je rezultiralo osvajanjem medalje na jednom od najzahtevnijih takmičenja u džudo sportu.

Ovaj uspeh na Grend slemu u Tadžikistanu predstavlja samo jedan korak ka ostvarenju njenih sportskih ciljeva. Milica nastavlja sa predanim radom i pripremama za naredna takmičenja, te se može očekivati da će i u budućnosti biti konkurentna i ostvarivati značajne rezultate na međunarodnoj sceni džudo sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading