OGLASIO SE TUHEL I OTKRIO DA LI OSTAJE U BAJERNU: ''Pretpostavljam da su to radili i pre!''

Autor:

Sport

05.05.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac odlazi sa Alijanc Arene.

OGLASIO SE TUHEL I OTKRIO DA LI OSTAJE U BAJERNU: ''Pretpostavljam da su to radili i pre!''

Foto: www.profimedia.rs

Nemački trener Tomas Tuhel odlučio je da napusti Bajern Minhena na kraju sezone, iako je sa klubom imao ugovor do juna 2025. godine. Raskid ugovora dogovoren je u februaru ove godine zbog loših rezultata Bajerna. Iako su pojedini mediji spekulisali o mogućnosti da Tuhel promeni mišljenje i ostane na klupi Bavaraca do kraja naredne sezone, sam Tuhel je istakao da je ta priča završena i da je sve jasno.

- Bajern aktivno traži novog trenera od kada smo dogovorili prekid saradnje. Pretpostavljam da su to radili i pre nego što smo napravili dogovor. To je veoma loše za mene da dođu i kažu: 'Opet ćemo da pokušamo sa tobom'. Ne, što se mene tiče, ta priča je završena, sve je jasno - poručio je Tuhel za Skaj Sport Nemačka.

Rukovodstvo Bajerna već mesecima traži novog trenera, ali su odbijeni Ćabi Alonso, Julijan Nagelsman i Ralf Rangnik. Ovo ukazuje na to da klub vodi ozbiljnu potragu za novim vođom tima, a Tuhel je jasno istakao da neće promeniti svoju odluku.

Bajern se trenutno nalazi na drugom mestu tabele Bundeslige, sa 12 bodova manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena, koji je već osvojio titulu. Ovo je neobična situacija za Bajern, koji je navikao na dominaciju u nacionalnom prvenstvu. Međutim i drugo mesto je upitno, a ukoliko Bavarci budu treći, to će im biti najgori plasman još od sezobe 2010/11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading