VELIKI POVRATAK NA DOBRO POZNATO MESTO: Kirov ovoga puta sa liderske pozicije stiže u Jašunju!

Autor:

Sport

25.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turekovac ide na jako neugodno gostovanje.

VELIKI POVRATAK NA DOBRO POZNATO MESTO: Kirov ovoga puta sa liderske pozicije stiže u Jašunju!

Foto: Starsport

Ilustracija, lopta

U okviru 14. kola Gradske lige Leskovac ekipa Jašunje ugostiće sastav Turekovca, meč se igra u nedelju, 28. aprila sa početkom od 11 časova.

Republika

"Odomaćila" se ekipa Jašunje u aktuelnom rangu takmičenja, gde nastupa dugi niz godina, trenutno se tim sa učinkom od četiri trijumfa, dva remija i pet poraza nalazi na šestoj poziciji na tabelni, sa bodovnim saldom na koti 14.

Dan pre meča održaće se vanredna skupština kluba, o kojoj smo već pisali OVDE. Sigurno je da će igrački kadar, kao i stručni štab prisustvovati ovom okupljanju, i videćemo kako će odluke koje će biti donete uticati na učesnike nedeljnog meča. Na dosadašnjih pet domaćih mečeva Jašunja je zabeležila tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz.

Nedeljni rival Jašunji biće aktuelni lider, sastav Turekovca koji je u prošlom kolu trijumfom nad timom Građanski, preuzeo prvo mesto na tabeli, i sada ima bod prednosti u odnosu na prvog pratioca. Cilj je dobro poznat svima na stadionu "Lotrin Gaj", serijom trijumfa do kraja sezone da se zadrži prvo mesto i da se izbori plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Jašunja

Boce Kirov tokom perioda u Jašunji

Boce Kirov, trenutni trener Turekovca je dugi niz godina bio u Jašunji, pa će za njega ovo biti specijalni meč. On je za naš portal povodom ovog gostovanja poručio:

- Prvi put se posle osam meseci vraćam na stadion u Jašunji, ali ću ovoga puta biti na suparničkoj klupi, što do sada nije bio slučaj. Vežu me jako lepe uspomene, emocije će sigurno biti prisutne, ali to ne sme da utiče na mene, jer sam sada trener Turekovca, i cilj je tri boda. Rivala znam dosta dobro, kvalitetan tim u kojem vlada odlična hemija, imaju blagi pad u igri, što se odrazilo na rezultate i plasman, ali su i dalje neugodan rival, posebno na domaćem terenu.  

Prvi duel ovih timova završen je rezultatom 1:1, klubovi su u prijateljskim odnosima, pa će se sigurno družiti i nakon utakmice, bez obzira na krajnji ishod iste.

Jašunja - Turekovac

Nedelja, 28. april od 11 časova

Teren u Jašunji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading