KAD JE TEŠKO, MILOJE: Erupcija oduševljenja u Voćnjaku, transfer bivšeg člana mnogih kanadskih klubova!

Autor:

Sport

24.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda koja se ne odbija.

KAD JE TEŠKO, MILOJE: Erupcija oduševljenja u Voćnjaku, transfer bivšeg člana mnogih kanadskih klubova!

Foto: FK Luk Voćnjak

Igra odličan fudbal Luk iz Voćnjaka u okviru Međuopštinske lige Jadar, u poslednja četiri kola njihov golman je ostao nesavladan, a u tom periodu bodovni saldo je obogaćen sa deset bodova.

Republika

Dolazak novog trenera, Nenada Milovanović uneo je novu energiju u klub, atmosfera je i pre toga bila dobra, ali je sada na još višem nivou, što se oslikava i partijama na terenu. Trenutno se Luk nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 32.

Pre par dana uprava je dogovorila saradnju sa dvadesetdvogodišnjim Markom Markovićem, igrački kadar jeste odličan, ali kao što se često kaže, "uvek može bolje". Imajući u vidu da se u niželigaškim rangovima jave "problemi" po pitanju brojnog stanja, privatne obaveze, povrede, kartoni, su neki od faktora koji utiču izostanak pojedinih fudbalera, navijačima je predstavljen danas još jedan igrač.

Iskusni i prekaljeni fudbalski "AS", Danijel Milojević (42) se ponudi da pomogne klubu kako bi nastavili u istom ritmu, ili čak i malo jačem. Povrede, kartoni, privatne obaveze "kroje" tim, a trenutno su povrede i kartoni glavni "problem" u Voćnjaku, i to je navelo Miloja da priskoči u pomoć. 

Republika

Foto: FK Luk Voćnjak

Novi-stari igrač

Miloje je počeo u Čeliku iz Zenice, kasnije je nastupao za Loznicu, Slogu (Lipnički Šor), Gučevo iz Banje Koviljače, Radnički Klupci, Drinu (Ljubovija), Napredak Šepak, Drinu iz Zvornika, Podrinje, Brcko, Hamilton Thunder, Roma Wolves, Serbian White Eagles, Hamilost City (klubovi u Kanadi), Borac iz Lešnice i sada je opet u Luku.

Danijel je trenutno i trener mlađih kategorija fudbalskog kluba Loznica, pa se može reći da je u formi, da je i dalje u fudbalu, i da sigurno nije izgubio osećaj za loptu, koji ga je krasio svih ovih godina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading