TIM IZ LUČICE SE OGLASIO PO PITANJU NOVAJLIJA: Sada je poznato ko je sve u zimskom prelaznog roku zadužio dres Sloge!

Autor:

Sport

24.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se bolji rezultati u nastavku prolećnog dela prvenstva.

TIM IZ LUČICE SE OGLASIO PO PITANJU NOVAJLIJA: Sada je poznato ko je sve u zimskom prelaznog roku zadužio dres Sloge!

Foto: FK Sloga Lučica

Prošlu sezonu sastav iz Lučice završio je u donjem delu tabele Međuopštinske lige Dunav, međutim, ekipa Sloge za aktuelno prvenstvo igra dosta bolji fudbal.

Republika

Zimsku pauzu Sloga je provela na petoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 24, odnosno sa učinkom od osam trijumfa i pet poraza, bez remija. Uprava kluba je bila zadovoljna plasmanom, a tokom zimske pauze je odlučila i da pojača određene pozicije u timu.

Stigao je Marko Živković, napadač koji je već tokom uvodnih par prolećnih kola pokazao da će biti veliko pojačanje za Slogu, i strah i trepet za protivničke odbrane. Ojačana je i defanzivna liga tima iz Lučice, stameni štoper Marko Jeftić došao je kao jedan od iskusnijih igrača sa vrlo velikim znanjem i voljom za dobrim rezultatima. Dogovoren je i povratak Nikole Stevića, desnog krila koji je opet obukao dobro poznati dres. Konkurenciju na mestu "jedinice" u sam smiraj prelaznog roka pojačao je Nenad Jovanović.

Republika

Foto: FK Sloga Lučica

Sloga se "polako" budi

Na šest prolećnog mečeva Sloga je osvojila sedam bodova, može se reći da ekipa igra identično kao i tokom prvog dela, čak možda i bolje, ali da je u pojedinim situacijama dosta sreće falilo, kako bi se stiglo do povoljnijeg rezultata.

Proteklog vikenda ostvaren je jako bitan trijumf na gostovanju u Kumanu, 3:1 je bio rezultat za Slogu, što je u nekoj meri popravilo raspoloženje u timu. Treba napomenuti da veliki doprinos na terenu pružaju i najmlađi, Dima, Stane, Janez stasali su u ozbiljne igrače, i sigurno je da će u budućnosti biti važni za igru.

Sloga za vikend očekuje Borac iz Klenovnika, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 5:2. Drugi susret zakazan je za nedelju, 28. april sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading