GOLGETERSKA FORMA LIDERA SE NASTAVLJA: Na poslednja tri meča fudbaleri Kolarca su mrežu rivala tresli u 25 navrata! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U proseku su postizali gol na 14 minuta.

GOLGETERSKA FORMA LIDERA SE NASTAVLJA: Na poslednja tri meča fudbaleri Kolarca su mrežu rivala tresli u 25 navrata! (VIDEO)

Foto: FK Kolarac Kolari

U okviru 13. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Kolarca ugostila je sastav Drugovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije (31 osvojen bod), dok su gosti bili na šestom mestu sa 12 osvojenih bodova.

Republika

Domaći tim je na poslednje dve utakmice postigao 16 golova, a u istom, visoko napadačkom ritmu ušao je i u ovaj duel. Već nakon tri minuta igre mladi Milan Marković postiže gol za prednost od 1:0.

Za drugi pogodak se čekalo "nešto duže", na isteku 20. minuta Vladimir Marković duplirao je vođstvo domaćina, zatim su do odlaska na odmor redom pogađali Dušan Stanisavljević dva puta i Nikola Marković, 5:0 nakon prvih 45 minuta igre.

 

 

U drugom poluvremenu trener domaćih izvršio je svih pet izmena, dao je momcima sa klupe priliku, i oni su mu to lepo uzvratili na terenu. Kreirano je dosta prilika kako na jednoj, tako i na drugoj strani. 

Gosti su uspeli tri puta da zatresu mrežu rivala, sva tri pogotka za Drugovac postigao je Jovan Đošić. Domaći su na drugoj strani još četiri puta savladali golmana Ristića, Marković je postigao svoj drugi gol, dok su rezervisti Strahinja Petković i Milan Radojević po jednom tresli mrežu rivala. Jedan pogodak upisan je i kao autogol od strane gostujućeg igrača, konačnih 9:3 za Kolarac.

Kolarac (Kolari) - Drugovac 9:3 (5:0)

Kolarac: Vasiljević )pd 46' Mihajlović), Krstić, V. Marković (od 61' I. Relić), Đokić, Milošević, N. Marković, Mihajlović (od 46' Radojević), Stanisavljević (od 46' Petković), M. Marković, F. Relić, Stojković (od 46' Tošić) 

Drugovac: Ristić, Aleksić, Milošević, A. Marković, R. Marković, Janković, Biberdžić, Perić, Đošić, Aksić 

Iz domaćeg tima nakon meča poručili su:

- Čestitamo ekipi Drugovca na fer i korektnoj utakmici, sve najbolje u nastavku sezone, a mi se okrećemo već narednom kolu u kome smo gosti ekipi iz Petrijeva. Veliko hvala našim vernim navijačima koji su po lošem i hladnom vremenu došli i pružili podršku našim momcima , veliko HVALA! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading