KLUBOVI SU "PODELILI" PO POLUVREME: Domaćinu je pripao prvi deo meča, dok su gosti bili bolji u drugom!

Autor:

Sport

23.04.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 90 minuta igre, remi.

KLUBOVI SU "PODELILI" PO POLUVREME: Domaćinu je pripao prvi deo meča, dok su gosti bili bolji u drugom!

Foto: FK Prvi Partizan

U okviru 23. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Prvog partizana (Užice) ugostila je sastav Sloge iz Sjenice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije (26 osvojenih bodova), dok su gosti bili na petom mestu sa 11 bodova više.

Republika

U boljoj formi su gosti bili u odnosu na rivala, ali su domaći od prvog minuta bili razigraniji i raspoloženiji za igru u odnosu na sastav iz Sjenice. Pokušavali su izabranici trenera Enka da nametnu svoj stil igre, ali to im nije uspevalo.

Na isteku 18. minuta domaći tim dolazi do vođstva, Stamatović je svoj soloprodor završio udarcem, međutim golman Sloge je odbio loptu, na istu je natrčao Aleksandar Poledica, 1:0 za Prvi partizan. 

Do odlaska na odmor beležimo par poluprilika na obe strane, ali su golmani bili sigurni, nakon prvih 45 minuta samo jedan gol, vode domaći. Drugi deo susreta počeo je sa jednom izmenom, menjao je trener Prvog partizana.

Republika

Foto: FK Prvi Partizan Užice

Remi je najrealniji ishod

Dosta angažovaniji bili su gosti u drugom poluvremenu, ali se i domaći nisu povukli. Nakon par šansi Prvog partizana, tim Sloge je uspeo da odbije sve nalete, da bude ofanzivnije i na isteku 76. minuta viđen je izjednačujući pogodak. 

Dobra saradnja napadača Sloge dovela je do gola za 1:1, Ramović je dodao do Ersana Vatića, koji se upisuje u listu strelaca. Ubrzo nakon toga odgovorili su domaći na drugoj strani, ali je golman Kalendar bio odličan u toj situaciji. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka beležimo po dve izgledne prilike za promenu rezultata, ali po prikazanom na terenu remi je najrealniji ishod.

Prvi partizan (Užice) - Sloga (Sjenica) 1:1 (1:0)

Prvi partizan: N. Đurić, Delić, Lazić, Stamatović, Kovačević (od 60' Janković), D. Đurić, Đ. Bunčić, A. Bunčić (od 75' Nikolić), Poledica (od 72' Sokić), Čolić (od 46' Savić), Panović (od 72' Knežević)

Sloga: Kalender, Mašović, An. Muhović (od 78' Rahić), Duran (od 78' Etović), E. Muhović, tarić, Ramović, Dacić (od 80' Nalović), Malićević, Am. Muhović, Vatić 

U sledećem kolu Sloga dočekuje Omladinac (Zdravčići), dok sastav Prvog partizana gostuje Crnokosi iz Kosjerića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading