MNOGE BI TO SLOMILO, ALI NE I NOVAKA! Nekadašnji direktor Australijan opena se DIVI ĐOKOVIĆU!

Autor:

Sport

03.05.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Posle svega što je pretrpeo..."

MNOGE BI TO SLOMILO, ALI NE I NOVAKA! Nekadašnji direktor Australijan opena se DIVI ĐOKOVIĆU!

Foto: www.profimedia.rs

Podrška Australijanca Novaku Đokoviću

Nekadašnji direktor Australijan opena, Pol Meknami, izrazio je duboko poštovanje prema najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću, ističući njegovu izuzetnu borbu i uspeh uprkos teškim trenucima koje je doživeo u Australiji pre dve godine. Meknami je naglasio da je Đokovićev uspeh vanserijski, posebno imajući u vidu činjenicu da se i dalje nalazi na vrhu ATP tura u 37. godini života.

Podrška sa društvenih mreža

- Posle svega što je Novak Đoković pretrpeo, uključujući i u mojoj zemlji, a što bi slomilo mnoge sportiste, hajde da mu odamo zasluženo priznanje. Biti broj jedan sa 37 godina je izuzetno dostignuće, napisao je Meknami.

Njegova podrška nije prošla neprimećeno, jer je veliki broj ljudi, kako navijača tako i ljubitelja tenisa, podržao Meknamijev stav. Komentari su bili ispunjeni lepim rečima za srpskog asa, dok su mnogi istakli koliko cene njegovu izuzetnu borbu i dostignuća na teniskom terenu.


Predviđanja za budućnost

Trenutna situacija na teniskoj sceni, sa brojnim povredama vrhunskih igrača poput Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, ukazuje na to da će Novak Đoković i dalje ostati na vrhu. Predviđanja su da će i na nadolazećem Rolan Garosu nastupiti kao broj jedan, čime će proslaviti svoj 37. rođendan na čelu ATP karavana. Iako se spominje mladi Španac kao moguća pretnja, povreda šake ga je sprečila da nastupi u Rimu, dok je Janik Siner odustao od Mastersa u Madridu zbog povrede kuka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading