SINER NAHVALIO ĐOKOVIĆA: Novak nikada ne spušta gard!

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser prisetio se obračuna na Australijan openu.

SINER NAHVALIO ĐOKOVIĆA: Novak nikada ne spušta gard!

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner, drugi teniser sveta, u razgovoru za magazin "Vog" govorio je o svojoj karijeri, ambicijama, Novaku Đokoviću.

Italijanski teniser je finalu Australijan opena savladao Danila Medvedeva, a prethodno je bio bolji i od najboljeg tenisera u istoriji.

 - Ceo turnir u Australiji sam doživeo veoma mirno. Protiv Đokovića je to bio drugačiji meč od većine duela zato što sam igrao protiv nekoga ko nikada nije izgubio polufinale tog turnira i ko je osvojio 24 grend slema. U glavi sam znao da moram da činim prave poteze. Taktički, morao sam da budem savršen. Čak i mentalno, jer on nikad ne spušta gard. Pokušavao sam da odgovaram poenom na poen sa dobrim raspoloženjem. Samo to sam mogao da kontrolišem, što je bilo u mojoj moći - ispričao je Siner za "Vog".

Siner je istakao da ima najveće moguće ambicije u ovoj sezoni.

 - Pokušavam da budem što konkurentniji na svim grend slem turnirima, a posebno na Olimpijskim igrama. Pokušavam da postanem jači, ali ne i korpulentniji. Mislim da je fleksibilnost koju imam u udaracima moja glavna snaga - naveo je Italijan.

On je nedavno postao šampion prestižnog turnira u Majamiju, ali mu je grend slem u Melburnu bio najveći rezultat u karijeri. Inače, ima 22 godine. Prošle sezone poražen je u finalu Vimbldona, a ima i titulu u Masters kupu kada je ponovo savladao Đokovića i Italiji doneo trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading