PRST U OKO NOVAKOVIM TRENERIMA! Legenda tvrdi: Moja MAČKA bi odradila DOBAR POSAO!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina digla se nakon odlaska Ivaniševića.

PRST U OKO NOVAKOVIM TRENERIMA! Legenda tvrdi: Moja MAČKA bi odradila DOBAR POSAO!

Foto: Printscreen/Youtube

Bivši američki teniski as, Endi Rodik, poslednji igrač koji je držao prvo mesto na svetu pre ere koju su dominirali Rodžer Federer, Rafael Nadal, Endi Marej i Novak Đoković, nedavno je privukao pažnju svojim komentarima o Novakovoj trenerskoj situaciji.

Rodik, čiji je vladavina na vrhu završena 2003. nakon osvajanja US opena, jedinog grend slema u svojoj karijeri, izrazio je svoje mišljenje o odluci Đokovića da prekine saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

Đoković, višestruki grend slem pobednik, bio je pod Ivaniševićevim vođstvom skoro šest godina, tokom kojih su osvojili devet mejdžora. Sa neizvesnom budućnošću Đokovićevog trenerskog puta, Rodik je istakao važnost konstantnog i etabliranog trenera za igrača Đokovićevog kalibra, posebno s obzirom na sezonu na šljaci i Vimbldon.


Rodikove primedbe postavljaju pitanje da li igrač Đokovićevog statusa, u ovom trenutku njegove karijere, zahteva trenera. 

Foto: Tanjug/AP

Rodik

- To je već čudno postavljeno pitanje da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga trenira i da uradi prilično dobar posao, verovatno da dobije gomilu mečeva.  Ali, stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste želeli nekoga, mislim da ne biste radili "probnu vožnju" bez trenera pre Rolan Garosa i Vimbldona - napisao je Rodik i dodao:

- Ali, stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste želeli nekoga, mislim da ne biste radili "probnu vožnju" bez trenera pre Rolan Garosa i Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading