Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 4. do 10. aprila

Autor:

Zabava

03.04.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cineplexx Specijal vam ove nedelje, 7. aprila, kao i uvek do sada donosi sjajnu zabavu i uživanje u najboljim naslovima ceni ulaznice od 300 dinara!

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 4. do 10. aprila

Foto: Cineplexx

Na repertoaru se ove nedelje nalazi sledeći novi naslovi:

Republika

Foto: Cineplexx

 

1. „Prvo predskazanje" –Kada mlada Amerikanka bude poslata u Rim kako bi započela život u službi crkve, ona nailazi na tamu pod kojom dovodi u sumnju sopstvenu veru i otkriva zastrašujuću zaveru koja teži rađanju otelovljenja zla.

Republika

Foto: Cineplexx

 

2. „Monkey Man" –Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu Milioner sa ulice (Slumdog Millionaire, 2008.), Dev Patel, glumac nominovan za Oskara (Lion, 2016) odlučio se da režira brutalan akcioni film osvete u stilu "Džona Vika", kome je jedan od producenata dobitnik Oskara Džordan Pil. Radnja filma je inspirisana legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu otelotvorio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svako veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Posle mnogo godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok u njemu ključa trauma iz detinjstva, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Republika

Foto: Cineplexx

 

3. „Iznenada sami" – Vinsent i Lora čine strastveni, ali nestabilni par koji se upušta u avanturu jedrenja oko sveta kako bi osvežili svoju vezu. Tokom putovanja, odlučuju da istraže ogromno napušteno ostrvo na obali Čilea. Uhvaćeni u oluji, sklanjaju se u napuštenu stanicu za lov na kitove na jednu noć, ali sutra ujutru vide da je njihov čamac nestao. Zaglavljeni u neprijateljskom okruženju bez sredstava komunikacije, sa sve manje zaliha hrane i uz jaku zimu, oni moraju zajedno da vode borbu za život i opstanak, što će zauvek promeniti njihov odnos.

Republika

Foto: Cineplexx

 

4. „Otet" – 1858. godine u jevrejskoj četvrti Bolonje Papini vojnici upadaju u dom porodice Mortara. Po naredbi kardinala, odvode sedmogodišnjeg, tajno krštenog dečaka. Porodica Mortar je spremna na sve kako bi povratila svog sina. Podržana javnim mnjenjem i međunarodnom jevrejskom zajednicom, njihova borba ubrzo dobija i politički karakter. Ali Crkva i papa neće pristati da vrate dete, kako bi učvrstili moć koja sve više i više slabi.

Republika

Foto: Cineplexx

 

5. „SUGA: AGUST D TOUR 'D-DAY' THE MOVIE" – Muzički film poznatog člana popularnog BTS sastava biće prikazan u sredu, 10. aprila, u 19 časova u Cineplexx Galerija bioskopu.

Cineplexx Specijal vam ove nedelje, 7. aprila, kao i uvek do sada donosi sjajnu zabavu i uživanje u najboljim naslovima ceni ulaznice od 300 dinara! Izabrani filmovi ovog puta su: „Nedelja", „Bob Marli: One Love", „Amelijina deca", „Jadna stvorenja" i „Priča o čarobnom maču". Odaberite naslov po želji i prepustite se filmskoj čaroliji. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa, kao i putem sajta i aplikacije Cineplexx.rs.

Republika

Foto: Cineplexx

 

U sredu, 10. aprila, u 20 časova u Cineplexx Galerija bioskopu biće održana IMAX premijera filma „Isterivači duhova: Ledena pretnja". Pored sjajnog naslova u veličanstvenom IMAX formatu, sve goste očekuje slatko posluženje pre projekcije.

Zasnovano na filmu "Isterivači duhova" iz 1984. Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Nju Jorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, I novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading