POVREĐENA NAŠA GLUMICA: Nina Janković hitno prevezena u bolnicu, suprug je ne ispušta iz vida!

Autor:

Zabava

03.04.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Janković završila u bolnici sa obe noge povređene!

POVREĐENA NAŠA GLUMICA: Nina Janković hitno prevezena u bolnicu, suprug je ne ispušta iz vida!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Glumica Nina Janković važi za jednu od najlepših glumica mlađe generacije, a pažnju publike privukla je ulogom zavodnice u filmu "Montevideo bog te video", kada je njena karijera krenula da ide ka vrhu.Lepa Nina je vrlo aktivna na Instagramu, gde sa svojim pratiocima deli fotografije iz života, pa je možemo videti kako se odmara, šta radi kad odmara od posla, kako se šminka i pravi frizuru...

 Nina Janković nedavno je doživela nezgodu tokom porodičnog ručka u prirodi, kada se slučajno opekla vrelim uljem. Na svom Instagram profilu, Nina je podelila snimak na kojem se vidi kako joj je muž pružao podršku i vozio je u kolicima nakon što su joj sanirane povrede.

U opisu snimka, Nina je šaljivo napisala: "Oni krompirići su naravno završili na mojim nogicama".

Nakon nezgode, Nina je hitno prevezena u bolnicu gde su joj lekari sanirali povrede. Glumici su stavljeni zavoji na obe noge, a njen muž je bio uz nju tokom celog incidenta pružajući joj podršku i pomoć.

Po izlasku iz bolnice, Nina je bila vidno potresena, što su primetili i brojni prolaznici. Mnogi pratioci su joj putem društvenih mreža uputili reči podrške i poželeli joj brz oporavak.

Nina Janković je poznata po svojoj iskrenosti na društvenim mrežama, a njeni pratioci su sigurno zahvalni što je i u ovim trenucima sa njima podelila deo svoje privatnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Luigi

03.04.2024 19:25

Provereno,lečenje Šaljićevim melemom skidaj te zavoje