TEŠKA BOLEST POKOSILA POPULARNOG GLUMCA: Obraćanje njegove ćerke ostavilo javnost u šoku!

Autor:

Zabava

03.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac iz "Freaks and Geeks" izgubio bitku sa bolešću.

TEŠKA BOLEST POKOSILA POPULARNOG GLUMCA: Obraćanje njegove ćerke ostavilo javnost u šoku!

Foto: Credit: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Američki glumac i komičar Džo Flerti preminuo je u 82. godini, ostavljajući iza sebe bogatu karijeru i uticajan doprinos filmskoj industriji. Rođen u Pitsburgu, Džo je započeo svoju karijeru kao član improvizovane grupe „Drugi grad“, a kasnije je stekao slavu ulogama u filmovima poput "Freaks and Geeks".

Džo Flerti je ostavio dubok trag u svetu televizijske komedije, sa značajnim ulogama u popularnim serijama kao što su „Frasier“ i „Family Guy“. Međutim, njegova ćerka Gudrun istakla je da je njen otac gajio nepokolebljivu strast prema filmovima iz 40-ih i 50-ih godina, a upravo ta ljubav prema klasičnim ostvarenjima uticala je na njegovu karijeru.

Sa skoro pet decenija karijere iza sebe, Džo Flerti je ostvario zapažene uloge koje su ga učinile voljenim među publikom širom sveta. Njegov smisao za humor i talentovan glumački rad obeležili su mnoge serije i filmove, ostavljajući neizbrisiv pečat u istoriji televizije.

Vest o smrti Džoa Flertija potresla je njegove kolege, prijatelje i obožavaoce širom sveta. Njegova ćerka Gudrun istakla je da je preminuo posle kraće bolesti, ostavljajući nas sa sećanjima na njegovu veliku ljubav prema glumi i nasleđe koje je ostavio iza sebe.

Njegova ćerka je u saopštenju navela da njen otac imao „nepokolebljivu strast prema filmovima iz 40-ih i 50-ih godina“, što je uticalo na njegovu karijeru.

Džo Flerti će zauvek biti upamćen po svojim ulogama, smehu koji je donosio publici i neumornom doprinosu televizijskoj industriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading