SRUŠENA KUĆA NAŠE PEVAČICE: Zbog nemaštine zavrišila u DOMU, a evo šta će se desiti sa njenom MAJKOM!

Autor:

Zabava

03.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u kojoj je odrastala Vesna Đogani srušena je do temelja!

SRUŠENA KUĆA NAŠE PEVAČICE: Zbog nemaštine zavrišila u DOMU, a evo šta će se desiti sa njenom MAJKOM!

Foto: youtube.com/kurirTV/printscreen

Pevačica Vesna Đogani odrastala je u teškim uslovima, o čemu je pričala ranije. Zbog teške finansijske situacije u kojoj se našla njena majka, Vesna je nekoliko meseci provela u domu u Zvečanskoj. Novinarska ekipa posetila je starin vesnin kraj, a umesto njene kuće, izgrađena je zgrada, u kojoj je njena majka dobila stan.

- Nisam znao da je Vesna ovde odrasla. Bilo je tu nekoliko kućica koje nisu bile baš sjajne za normalan život. Zato će sad da uživaju - rekao je jedan od radnika za "Kurir".

Republika

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBEVESNA DJOGANI VLOG

Vesna Đogani kod stare kuće

Đole Đogani je potvrdio da je Vesnina majka dobila stan.

- Ima mnogo kuća koje su se u gradu srušile, a vlasnici su dobili stanove. To je slučaj i s Vesninom mamom. U dvorištu gde je ona živela bilo je četiri-pet kućica. Moja tašta je imala određenu kvadraturu, otprilike 25 kvadrata, a dobila je oko 50 kvadrata iliti jedan stan. S obzirom na to da je ona starija žena, ja sam razgovarao sa investitorima nekoliko puta, jer ko će da joj pomogne ako ne Vesna i ja. Ta zgrada je još uvek u sivoj fazi. Vesninoj mami su obezbedili privremeni smeštaj. Nije bilo problema da bude kod nas, ali ona je želela da ima svoj mir. Trebalo bi da sve bude gotovo ovog leta i da se žena lepo useli u svoj dom. To je jedan normalan, fin, nov stančić za ženu od 70 godina da uživa i živi normalno. Ta kuća u kojoj je živela nije imala potrebne uslove, grejanje je bilo najveći problem.Vesna i ja smo joj obezbedili ugalj, ali sad će biti daleko bolje - objasnio je Đogani za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna i Đole Đogani

Vesna je ranije pričala o teškom odrastanju

- Mama je u tom periodu jako patila, bila je van sebe, zato je na sve moguće načine tražila nekog da me zbrine. Upoznala je naše današnje kumove, to su ljudi koji su radili sa njom u fabrici. Ona je toliko plakala i oni su se sažalili, nisu imali dece, te su me oni izvukli iz Zvečanske i od tada sam bila kod njih. Do sedme godine sam živela s njima, dok mama nije sredila svoju stambenu situaciju, pa sam tada prešla kod nje, ali stalno sam bila na relaciji majka-kumovi - ispričala je ranije pevačica za K1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading