NAŠ VODITELJ OTKRIO SVE TRAUME ZBOG RAZVODA: Umesto BEBE, dogodio mu se NERVNI SLOM, zbog OVOGA je došlo do pucanja!

Autor:

Zabava

02.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Pejić Peja otkrio detalje o razvodu sa Draganom!

NAŠ VODITELJ OTKRIO SVE TRAUME ZBOG RAZVODA: Umesto BEBE, dogodio mu se NERVNI SLOM, zbog OVOGA je došlo do pucanja!

Foto: Instagram.com, Printscreen

Nedavni raskid voditelja Zorana Pejića Peje i njegove supruge Dragane privukao je pažnju javnosti. Nakon braka sa pevačicom Zlatom Petrović, Peja se odlučio za novu ljubavnu vezu sa 25 godina mlađom Draganom Pejić, ali je nedavno došlo do kraha njihovog braka. Par se venčao na Ibici pre nekoliko godina, a tada je Peja izjavio da bi voleo da dobiju dete, ističući važnost porodice i dece kao najveću sreću i uspeh u životu.

Foto: E/stock, ST/N. Mutić

Zoran Pejić Peja i Zlata Petrović

 

- Voleo bih da imamo bebu. Najveća sreća i najveći uspeh u životu su deca. Ja sam moje roditelje obradovao, jer sam postao čovek, nisam postao prevarant i probisvet. Tako bih i ja bio srećan da moja deca u budućnosti budu poštena i dobrti ljudi. To je uspeh - rekao je voditelj jednom prilikom prenosi Informer. 

- Ja sam izabrao novu veličinu grudi. Ona je birala zube, ja biram grudi. Sve sam ispipao, sve sam isprobao, odgovara samo pod mojom šakom - govorio je svojevremeno Peja.

Foto: Republika.rs/M. Gvero

Zoran Pejić Peja

 

Takođe, Peja je javno govorio o promenama na svom telu, ističući da je izabrao da ugradi veće grudi, dok je njegova supruga "birala zube".

- Ja ne volim u stvari rastanke, ali volim kada s nekim sedneš i izneseš problem, kako da rešimo to... Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako što smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne – istakao je Peja.

Ova javna izjava voditelja pružila je uvid u njegove emotivne procese i stavove o braku, rastanku i ličnom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading