"OD OCA SAM DOBILA KUĆU KOJA NE POSTOJI": Milica Gutović demantovala navode kuma da joj je Lane ipak nešto ostavio!

Autor:

Zabava

02.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Laneta Gutovića se ponovo oglasila na društvenim mrežama!

"OD OCA SAM DOBILA KUĆU KOJA NE POSTOJI": Milica Gutović demantovala navode kuma da joj je Lane ipak nešto ostavio!

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Ćerka pokojnog Milana Laneta GutovićMilica Gutović, napravila je pravu buru kada je u javnosti pokrenula priču o zaostavštini svog pokojnog oca. Ona je tada istakla da je, navodno, nepravedno izostavljena iz testamenta, kao i njena sestra koju je Lane dobio u prvom braku sa njihovom majkom. Milica tvrdi da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. 

Tim povodom oglasio se i kum Milice Gutović, Mile Zarić, koji je rekao da smatra da je glavni uzrok ovog problema u stvari majka, Lanetova bivša supruga, te da ne misli da Milica sve ovo radi iz nekakve koristi.

Republika

Foto: facebook.com

 

Nema koristi. Dao joj je kuću, to je kuća njegovih roditelja. Ja sve znam, ja sam bio tamo u njegovim poslednjim trenucima, sve te priče su laž, kakva bre dva čoveka? - rekao je Zarić pa dodao:

- Lane nije bio manipulator, lažov… vrlo sam ljut i cela ova priča mi je bljak. Nemam prosto komentar na sve ovo - kaže Zarić.

Sada se Milica ponovo oglasila na svom Fejsbuk profilu, gde je uz fotografiju iz detinjstva sa svojim dedom Spasojem Gutovićem ispred kuće Lanetovih roditelja.

- Moj deda Spasoje Gutović (tatin otac) i ja, ispred jedine kuće tatinih roditelja. Ta kuća je srušena 2010. godine! Ovim putem želim da demantujem nedobronamerne glasine da sam od oca za života dobila na poklon kuću, za koju se svako može uveriti da ne postoji! Žalosno je kakve komentare moram da demantujem. Ali moram! Zaista bi se svako pametan zapitao koliko je blizak prijatelj inicijator ove lažne vesti ako ovakve stvari ne zna - napisala je Milica aludirajući, kako se pretpostavlja, na navode Mileta Zarića.

 

 

Podsećamo, Milica je nedavno objavili i fotografije sa venčanja svoje majke i Milana Laneta Gutovića na Hvaru, a u komentarima je istakla javnosti ostala potpuno nepoznata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading