"KO JE KAPETAN DRAGAN?" Milica Gutović odgovorila na OPTUŽBE kućnog prijatelja pokojnog Laneta: Istinu iznosim PRED SUDOM!

Autor:

Zabava

15.03.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Gutović žestoku uzvratila kućnom prijatelju svog oca, koji je izneo skandalozne optužbe na njen račun!

"KO JE KAPETAN DRAGAN?" Milica Gutović odgovorila na OPTUŽBE kućnog prijatelja pokojnog Laneta: Istinu iznosim PRED SUDOM!

Foto: pink/printscreen

Dragan Vasiljković, kućni prijatelj pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, rano jutros je kod voditeljke Jovane Jeremić ocrnio Milicu Gutović, koja je u javnost izašla sa skandaloznim optužbama. Naime, oglasila se na društvenim mrežama tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Republika

Foto: facebook

Milica Gutović, Lane Gutović

Dragan je stao u odbranu sestre sa VMA, te urnisao Milicu, a sada mu je ona uzvratila.

- Zaista ne mogu da ispratim sve izmišljotine koje se plasiraju. Fokusirana sam na predmet i zaista nemam vremena da pratim indijsku seriju koju su napravili od nepravde prema mom divnom ocu - rekla je ona, pa nastavila:

- Ko je kapetan Dragan? Nemam komentar. Zaista izgleda da može svako danas sve da kaže. Istinu iznosim pred sudom - zaključila je ona za "Alo!". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kapetan Dragan rano jutros ocrnio Milicu

Podsetimo, on je jutros priznao da ga je Milica razočarala, te poručio da su sinovi bili uz glumca do poslednjeg dana, a ćerka ne.

- Osećam obavezu da objasnim zašto sam u "svakoj čorbi decenija". Lane i ja smo decenijama bili prijatelji, spavao je na mom kauču. Dok sam bio u zarobljeništvu, hiljade kilometara je prolazio da me vidi. Mi smo bili prijatelji i znam najintimnije stvari. Moj idol je sestra Mara sa VMA. Znam je dugo, još iz rata. Ja sam sa Marom blizak prijatelj, to je jedan anđeo koji hoda po zemlji. Ona je sinonim šta je VMA. Da nije bilo Mare, ne bih bio ovde danas. Ja sam za Novu godinu imao srčani udar, imao sam operaciju. Mara je organizovala i ambulantu... Mara živi za taj VMA, verujte... To je osoba koja ne može da učini nešto posebno. Ona je toliko dobar čovek... Kad sam pročitao Miličin tekst, ja sam se šokirao, odmah sam je zvao. Mara se šokirala, rekla da nikada nije imala kontakt sa njom. Ja sam bio na sahrani Lanetovoj, Milica se nije udostojila da dođe ocu na grob, 10.000 ljudi je bilo. Lane je bio i džentlmen i gospodin... Mara je samo uradila šta bi svako uradio za svog prijatelja - sprovela je njegovu volju - započeo je Dragan.

- Sinovi su bili uz njega, kupali. A Milica kaže, kaže da su svedoci bili nepoznati ljudi. Jedan je bio njen kum! Ja se ne bavim pravom, govorim sa moralne strane. Sa moralne strane, on je naš velikan, moj prijatelj, moje je da ispunim njegovu želju. Mara je velikan. Da Amerika ima jednu Maru... Voleo bih da je vidim sa Karađorđevom zvezdom, davno je ona to zaslužila. Sinovi su bili sve vreme uz njega. Ne sviđa mi se Miličino ponašanje, ne znam zašto ovako javno, mogla je na sudu - poručio je kapetan Dragan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Nišlija

15.03.2024 15:14

Gutović je bio veliki glumac, ali ako je stvarno bio prijatelj sa ovakvim tipovima onda me je razočarao

Odgovori 24 5
Miki Veliki

15.03.2024 22:52

Sa ovim siledžijom (osuđenim) Lane bio dobar????

Дана

16.03.2024 11:29

Зезнуо вас Пантелија! Шмекер и циник, до краја! Велико поштвање, Лане!

Milena

16.03.2024 19:41

Vrlo je zanimljivo da Mara poseduje privatnu kliniku koja se zove VMA, gde leci svoje "prijatelje", uvodi u bolnicu koga ona zeli,ucestvuje u testamentima (laznim naravno),prijateljuje sa nekim samoprozvanim "kapetanom",dok taj odnekud iz neke rupe bljuje li bljuje i ponovo nas podseca na vremena zla po nas. Sad on resava ostavinske sporove. E, Maro, Maro,koliko li si teska,Gospod ce verovatno umeti da te nagradi...