LANETOVA DECA JURE NASLEDSTVO, A ON ŽIVEO U KONTEJNERU: Poslednje dane proveo u SAMOĆI, a njima je poklonio DESETINE HILJADA EVRA!

Autor:

Zabava

14.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica Milana Gutovića otkriva tajne skladne familije i nasleđa koje je pokojni glumac ostavio iza sebe!

LANETOVA DECA JURE NASLEDSTVO, A ON ŽIVEO U KONTEJNERU: Poslednje dane proveo u SAMOĆI, a njima je poklonio DESETINE HILJADA EVRA!

Foto: Youtube/TV Prva, AT/A. Nalbantjan

Velika prašina se digla u javnosti kada se ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića nedavno oglasila i poručila na društvenim mrežama da je navodno prevarena za nasledstvo. Milica Gutović, najstarija ćerka velikana srpskog glumišta, šokirala je sve kada je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak na kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela u njegovu bolničku sobu dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Međutim, komšinica pokojnog Gutovića iz prigradskog naselja Kumodraž rekla je da njegove sinove nije videla da izlaze iz kuće, od kada se u medijima pojavilo šokantno svedočenje njihove sestre Milice, te istakla da je Lane poslednje godine provodio u svom kontejneru.

Lanetova deca su dobra deca. Oni žive tu u kući, nastavili su svoj život. Vole te ekstremne sportove, voze ta čuda po kraju. Lane je bio povučen, nije se mnogo družio s nama. Oduvek su bili skladna familija, a poslednje godine je najviše provodio u kontejneru, tu je nalazio mir za sebe. Njegove ćerke nisu dolazile u ovu kuću, jer su one sa njim živele u nekom stanu. Zato mnogi nisu ni znali da one postoje. Ovu kuću je gradio na dedovini, mnogo je uložio u nju. Koliko sam čula, njegova deca će sve ovo rešiti sudskim putem, kako bi se sve to dovelo u red. Sinovima nije prijatno zbog ovog skandala, od kad je priča izašla, nisu izašli iz kuće. Kao da se kriju od svih nas, a posebno medija - rekla je komšinica, prenosi Kurir.

Inače, pored kuće u Kumodražu, vikendice "kontejnera" u Neuzini, motornog čamca, četiri skupocena automobila i kuće na Umki, kao i prihoda od autorskih prava, koje nekada idu i do 20.000 evra godišnje, za koje se bore njegova deca, Lane je veliki deo novca koji je godinama štedeo, donirao srpskim manastirima i crkvama, za koje je bio posebno vezan.

Republika

Foto: ST/A. Nalbantjan

Milan Lane Gutović pomagao je srpskim svetinjama

- Koliko ja znam, radi se o ciframa od nekoliko desetina hiljada evra, što danas uopšte nije mala svota. On je godinama štedeo i odvajao novac sa strane i kad god je bio u mogućnosti pomagao je srpskim svetinjama. Najviše je pomagao manastiru Kovilj, u koji je godinama redovno odlazio. Tu ga se sećaju kao velikog priložnika i primera pravog hrišćanina. On o tome nikad nije želeo da govori u javnosti. Lane je posebno bio blizak i s patrijarhom Porfirijem, s kojim je razgovarao dok je još bio iguman koviljski - ispričao je blizak Gutovićev prijatelj.

Takođe, zaposleni u crkvi Svete Trojice potvrdili su da je pokojni glumac bio veliki dobrotvor parohijskog hrama, te da je bio veoma posvećen verskim aktivnostima.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Spasoje Paja Gutović, sin Laneta Gutovića

- Lane je mnogo pomogao ovom hramu. Ovo mu je bio parohijski hram i nalazi se svega nekoliko minuta od njegove kuće. Mnogo dobrog je učinio i dolazio je kad god je mogao. Posećivao je mnogo manastire. Ovo se možda ne zna, ali on kao da je predosetio svoju smrt, pa je nekoliko meseci ranije razgovarao sa patrijarhom Porfirijem, koji mu je dao blagoslov da bude sahranjen ovde u porti crkve, gde počivaju i njegovi najbliži. Mislio je o svemu, pa i svom večnom počivalištu - poručio je i otkrio ko sve posećuje Lanetovu večnu kuću:

Republika

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Milica Gutović, ćerka Laneta Gutovića se bori za nasledstvo

Njegovi sinovi redovno dolaze, divni momci... Vidim da se sad piše o tom njegovom nasledstvu i mogu da kažem da je on sigurno sve obezbedio i da niko nije ostao oštećen i da je sve to rešio pre svog upokojenja. Zbog čega sad sve ovo, stvarno ne znam. Ćerka Milica takođe redovno obilazi grob, meni deluje da je ostala vrlo privržena ocu i posle njegove smrti, ma šta ko pričao. Ko zna koja je muka nju naterala da sa celom tom pričom izađe u javnost i šta se krije iza toga. Verujem da će se sve to rešiti na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Mantijas

14.03.2024 21:07

Izgleda popovi maznuli nasledstvo stara njihova fora za stare i bolesne.

Pistolj u glavu pa pljackaj

14.03.2024 22:25

Zbog ovoga treba uvesti elektricnu stolicu. Po uzoru na Saudijce. Oni seku ruku zbog kradje, pa da vidimo dokle smeju da idu.