KAKVA SRAMOTA! Ovo se NEĆE dopasti DELIJAMA! Čuveni AMERIČKI novinar BRUTALNO ISPROZIVAO Zvezdinog "vojnika"!

Autor:

Sport

14.03.2024

02:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve će biti reakcije kod crveno-bele javnosti!

KAKVA SRAMOTA! Ovo se NEĆE dopasti DELIJAMA! Čuveni AMERIČKI novinar BRUTALNO ISPROZIVAO Zvezdinog "vojnika"!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Nemanja Nedović

Čuveni američki novinar, blizak Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima, Harison Vind, na veoma neprijatan način je prozvao nekadašnjeg Zvezdinog košarkaša, Fakunda Kampaca. 

Trenutni igrač Real Madrida se okušao u NBA ligi u dresu ekipe iz Kolorada, kada je i sarađivao sa našim gorostasnim centrom. 

Naime, na svom nalogu na društvenoj mreži "X" dobio je sledeće pitanje: Ko je najgori plejmejker koji bi mogao da igra sa Jokićem, a da Nikola i Nagetsi i dalje budu među glavnim pretendentima na šampionski prsten?

 

 

Harison Vind je kratko i jasno odgovorio - Fakundo Kampaco!

Zanimljivo da je naveo upravo igrača koji je po svojim kvalitetima trenutno jedan od najboljih, ako ne i najbolji plej Evrolige. 

Iako tvrdnja Amerikanca verovatno nije tačna, istina je da se Faku nije sjajno snašao u najjačoj ligi sveta. Za svoje vreme provedeno u Denveru, beležio je izrazito slabe brojke.

U svojoj prvoj sezoni 2020/21, ujedno jedinom vrednom pomena, ubacivao je 6.1 poen, dva skoka, i 3.4 asistencije za nešto više 21. minuta provedenog na parketu.

 

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Mora se i priznati da vatreni Argentino svakako nije igrač krojen za američku košarku. Sa svojih 181 centimetara visine je izuzetno nizak predvodnik igre za tamošnje standarde, a to mu u dobroj meri ograničava pregled igre među NBA "tornjevima". Takođe, fizikalno nije najjači, a za pretežno izolacioni stil igre, to je pogubno. 

U svakom slučaju, Faku možda neće ostati upamćen kao NBA košarkaš, ali u Evropi, on je strah i trepet.

Ljubitelji košarke na ovim prostorima, najviše će ga pamtiti po polusezoni provedenoj u Crvenoj zvezdi (2022/23). U klubu sa Malog Kalemegdana je nosio dres sa kamuflažnim printom, a pokazivanjem svoje strasti na terenu, zauvek je ostao upamćen kao jedan od Zvezdinih vojnika!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dddd

14.03.2024 08:08

u pravu je covek!! campazzo pravi ciglas