HAOS U MADRIDU! PRLJAVI REAL PONOVO U AKCIJI! Kampaco BACIO Kalatesa na parket, pa SAM završio na njemu!

Autor:

Sport

08.03.2024

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuče polako postaju zaštitni znak Madriđana.

HAOS U MADRIDU! PRLJAVI REAL PONOVO U AKCIJI! Kampaco BACIO Kalatesa na parket, pa SAM završio na njemu!

Foto: Euroleague.net

Žestoki sukob na terenu između Nika Kalatesa i Fakunda Kampaca

U okviru 28. kola Evrolige, košarkaši Real Madrida dočekali su Fenerbahče u derbi susretu. Turski tim je dominirao tokom celog meča, dok su košarkaši Reala imali poteškoća da pronađu svoj ritam. Upravo iz te frustracije, nakon jedne izgubljene lopte Madriđana, Fenerbahče je krenuo u kontru, što je dovelo do žestokog duela između Nika Kalatesa i Fakunda Kampaca. Grk je trčao bez lopte ka protivničkom košu, da bi Kampaco napravio faul, nakon čega mu se uneo u lice. Kalates nije ostao dužan, pa je sudija obojicu "častio" nesportskim faulom. Snimak ovog okršaja možete pogledati ispod teksta.

 

 

Reakcije trenera i igrača

Nakon utakmice, treneri i igrači su izneli svoje komentare o incidentu, ističući važnost mirnog rešavanja sukoba i fokusiranje na igru i sportsko nadmetanje.

Podsećanje na "onaj" incident

Sigurni smo da je ovo sve navijače Partizana podsetilo na sada već čuvenu scenu iz Madrida. Čini se da tuča na terenu kada gube postaje polako zaštitni znak Madriđana, iako Argentinac prošle sezone nije bio tu.

Analiza utakmice

Što se tiče samog meča, Real je doživeo još jedan poraz na domaćem terenu rezultatom 89:79. Tokom utakmice, Fenerbahče je uspeo da stekne prednost i održi je tokom većeg dela meča, zahvaljujući dobrim partijama Najdžela Hejs Dejvisa, Skotija Vilbekina i Nika Kalatesa. Sa druge strane, Serhio Ljulj je bio najefikasniji u redovima Reala, ali to nije bilo dovoljno da se stigne do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading