DRAKONSKA KAZNA! Povezivali su ga s Zvezdom, a sada mu PRETI KRAJ KARIJERE!

Autor:

Sport

21.02.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIBA nemilosrdna prema iskusnom košarkašu.

DRAKONSKA KAZNA! Povezivali su ga s Zvezdom, a sada mu PRETI KRAJ KARIJERE!

Foto: www.profimedia.rs

FIBA je pre nešto više od godinu dana donela odluku koja je uzburkala košarkašku javnost - Pijerija Henri, američki igrač koji je nastupao za reprezentaciju Senegala, suspendovan je na 48 meseci.

Ova drakonska kazna praktično je označila kraj Henrijeve karijere na košarkaškim terenima, s obzirom da će mu po isteku suspenzije biti 35 godina. Iako se spekulisalo o eventualnom prelasku u Crvenu zvezdu, ova suspenzija je stavila tačku na sve takve planove.

Pijerija Henri, koji je svojevremeno igrao za Baskoniju, bio je predmet interesovanja grčkih medija tokom leta 2022. Međutim, njegova karijera je sada suočena sa velikim izazovom nakon što je FIBA objavila da je suspendovan zbog povrede antidoping pravila. Ovaj slučaj je sada okončan sa očekivanom, ali izuzetno rigoroznom kaznom.

Republika

Foto: Starsport

Pijerija Henri pred meč protiv Partizana

Henrijevo izostanak iz tima Baskonije, koji je prvobitno bio opravdan navodnom povredom lista, sada dobija potpuno novu dimenziju. Kako prenosi ugledni "As", razlozi njegovog izostanka su znatno dublji nego što se prvobitno mislilo.

Suspenzija Pjerija Henrija od strane FIBA predstavlja značajni potres u svetu košarke i označava kraj jedne karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading