OBRADOVIĆ SVAKOG DANA IMA DRUGAČIJI PRISTUP! Bivša evroligaška ZVEZDA otkrila: Možda mu je TO služilo kao IZGOVOR!

Autor:

Sport

29.01.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nemam neka teška osećanja prema njemu"

OBRADOVIĆ SVAKOG DANA IMA DRUGAČIJI PRISTUP! Bivša evroligaška ZVEZDA otkrila: Možda mu je TO služilo kao IZGOVOR!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Najtrofejniji evropski košarkaški stručnjak Željko Obradovič proveo je neke od najuspešnijih sezona u Istanbulu. Tamo je sa Fenerbahčeom osvojio jednu Evroligu, četiri domaća šampionata, kao i po tri kupa i superkupa. 

Sadašnji trener Partizana je stigao u Tursku 2013, a tokom njegove druge sezone u klub sa njim je imao priliku da sarađuje plejmejker Endru Gaudlok koji je pričao o tom periodu u intervjuu za "BasketNews".

Sada 35-godišnji košarkaš Kolososa pričao je o svojoj jedinoj sezoni u Feneru. Tokom te 2014/15 turski klub nije osvojio pehar.

Republika

Foto: Tanjug

Gaudlok u dresu Armanija

- U životu generalno, Obradovićev pristup jakog rada svakog dana bio je nešto drugo. Stvarno je dolazio na posao i stavljao sopstvenu gu***u na liniju. Kada bi video da ne radi dobar posao govorio bi nešto tipa "Možda ne treba da dobijem pare ovog meseca - rekao je bivši igrač Makabija, Armanija...

Gaudlok se nije uklopao previše u planove Obradovića prema sopstvenim rečima, pa je nakon ispadanja od Karšijake u plej-ofu šampionata do rastanka i došlo. Poseban uticaj ostavio je izlazak Endrua u noćni klub u Izmiru uoči drugog meča serije.

- Možda mu je to poslužilo kao glavni izgovor, ali mislim da je on imao planove šta želi da radi u budućnsoti sa igračima poput Bogdana Bogdanovića. Ja nisam bio deo tih planova i on je doneo odluku koja je bila najbolja za njega i klub. Zato nemam neka teška osećanja prema njemu - dodao je Gaudlok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading