NJIMA JE LAKO, ONI NE PUTUJU! OBRADOVIĆ PRED MAKABI: Razgovarali smo posle Fenera... (VIDEO)

Autor:

Sport

11.01.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija teških utakmica se bliži kraju.

NJIMA JE LAKO, ONI NE PUTUJU! OBRADOVIĆ PRED MAKABI: Razgovarali smo posle Fenera... (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u petak od 20.30 dočekuju Makabi, u meču 21. kola Evrolige.

Crno-beli su dan ranije u Areni odradili poslednji trening pred duel sa "ponosom Izraela", a na mestu događaja našla se i ekipa portala Republika.rs.

Željko Obradović je pred ovaj susret istakao da je Makabiju "sve lako".

- Njima je sve lako. Non stop su u Beogradu tako da nemaju putovanje. Gledali smo utakmicu koju su igrali protiv Virtusa, dominirali su i odigrali zaista izvanredno. Komentari igrača i trenera bili su da su odreagovali pozitivno posle poraza od Fenerbahčea. Očekujemo takav Makabi, tešku utakmicu, imaju kvalitet. Mogu da igraju sa dva visoka igrača, sa četiri mala, imaju igrače koji su sposobni da igraju jedan na jedan, da rešavaju imaju šutere, ofanzivni skok je ono što ih krasi već duži niz godina, počeo je Obradović obraćanje novinarima uoči treninga i nastavio:

- Što se tiče nas, razgovarali smo sa igračima, pokazali smo im neke detalje sa prethodne utakmice sa Fenerom, gde smo jedan period igrali izvanredno, a onda veoma sladno. Razlozi za to su, s obzirom da je Fener nastavio da igra na isti način, su isključivo koncentracija i ono što je košarka – reakcija na određene situacije na utakmici. Videćemo kako će to izgledati na duelu sa Makabijem. Naravno da nam je važna utakmica, znamo da ima još 14 kola do kraja, tako da je svaka utakmica do kraja za nas uslovno rečeno neko malo finale, dodao je trener crno-belih.

Na tom treningu je sa ekipom radio i Aleksa Avramović, koji se konačno oporavio od povrede.

- Svi sem Alekse su odradili ozbiljan trening. Mislim da će od sledećeg treninga i on biti u stanju da krene da radi pet na pet, ali to je tek početak. Videćemo kako će se osećati i u kakvom će stanju biti, kazao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading