PANTER KAPITENSKI POVUKAO PARTIZAN DO POBEDE: Hoću da budem primer u ODBRANI! Govorio o PORAZU ZVEZDE MERIDIANBET i Fenerbahčeu!

Autor:

Sport

06.01.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Panter govorio je za medije posle utakmice sa Krkom.

PANTER KAPITENSKI POVUKAO PARTIZAN DO POBEDE: Hoću da budem primer u ODBRANI! Govorio o PORAZU ZVEZDE MERIDIANBET i Fenerbahčeu!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaši Partizana su na domaćem terenu ubedljivo savladali Krku večeras u 15. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 96:76. 

Ofanzivno, heroj pobede je bio Tristan Vukčević, ali se u odbrani kapitenski najviše istakao Kevin Panter, koji je govorio za novinare nakon utakmice. 

Pre svega, Partizanov šuter se dotakao sledećeg gostovanja Fenerbahčeu u Istanbulu. 

- Biće teška utakmica, igramo dobro, moramo biti spremni da se borimo i da uzmemo pobedu. Obe utakmice (protiv Fenera i Makabija) će biti teške, držaćemo se plana, igraćemo sa samopouzdanjem i sve će biti u redu - izjavio je Kevin. 

Foto: twitter.com/KK Partizan

Kevin Panter

Potom se dotakao onoga što se istaklo u igri crno-belih večeras, a to je odbrana.

- Igrali smo snažo i postavili odbrambeni tempo, posebno ja. Tako se nadamo da će biti u Istanbulu. To će biti cilj za Fenerbahče, da postavimo naš tempo u odbrani i da uzmemo pobedu - istakao je Panter, a onda na primedbu jednog od prisutnih da je bio pravi primer defanzivno dodao u šaljivom tonu: 

- Jesam li? To je bio cilj, Hoću da započnem sa odbranom. Tu sam tri godine, u napadu sam uvek uključen, ali odbrana je ono gde hoću da se istaknem - nasmejano je rekao kapiten Partizana. 

Na kraju se malo dotakao ciljeva u AdmiralBet ABA ligi, s obzirom na činjenicu da je Zvezda Meridianbet ostala poražena od Cedevita Olimpije. 

- Videćemo, idemo utakmicu po utakmicu, znamo šta su ulozi, krenućemo meč po meč i da vidimo šta će se desiti - završio je misteriozno Panter. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading