OBRADOVIĆ "POSTROJIO" IGRAČE NAKON PORAZA OD ZVEZDE MERIDIANBET! Juče smo imali prvi ozbiljniji trening nakon...

Autor:

Sport

08.01.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Probali smo da uradimo nešto pametno kako bi eventualno izgledali bolje nego što smo izgledali na poslednjoj utakmici u Evroligi"

OBRADOVIĆ "POSTROJIO" IGRAČE NAKON PORAZA OD ZVEZDE MERIDIANBET! Juče smo imali prvi ozbiljniji trening nakon...

Foto: Starsport

Partizan u utorak gostuje ekipi Fenerbahčea u okviru 20. kola Evrolige. Crno-beli idu u Istanbul u upitnom raspoloženju, iako su pre dva dana savladali Krku u regionalnoj ligi.

Sutra ćemo videti kako će reagovati posle poraza od večitog rivala, a pred duel sa turskim timom govorio je Željko Obradović.

Najtrofejniji strateg na tlu Evrope svestan je da će njegov tim morati da učini mnogo kako bi ponovio uspeh iz prošle sezone i savladao njegov bivši tim Fener u gostima.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus

- Duplo kolo Evrolige je bilo prošle nedelje i videli smo Fenerbahče sa dve različite slike. Naravno da ćemo morati da se pripremimo za ovaj Fenerbahče koji je igrao fenomenalnu utakmicu protiv Makabija. Mnogo kvaliteta u tom timu ima. Šarunas se vratio, mnoge stvari promenio, to je evidentno. Igrači su ti koji su ostali i imaju individualne kvalitete, ali pretočene u timsku igru. To je veoma zahtevna utakmica za nas, veoma teška. I ovde u Beogradu je bila teška utakmica protiv Fenerbahčea. Juče smo imali prvi ozbiljniji trening posle dugo vremena gde smo probali da uradimo nešto pametno kako bi eventualno izgledali bolje nego što smo izgledali na poslednjoj utakmici u Evroligi, poručio je Obradović.

Pred duel sa turskim velikanom oglasio se i Kevin Panter.

- Pripremićemo se dobro, idemo da se borimo. Odbrana će biti ključna za uspeh. Biće teško. Treba da uđemo u utakmice sa samopouzdanjem, rekao je kapiten crno-belih..

Podsetimo, Partizan je bio bolji u prvom meču ove sezone protiv Fenera sa 85:84, a da li isti uspeh može da ponovi u Istanbulu videćemo u utorak kada će obe ekipe izaći na parket Ulker sportske dvorane s početkom od 18:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading