VRAĆA SE VAŽAN ŠRAF U EKIPU PARTIZANA: Spreman je za Fenerbahče!

Autor:

Sport

07.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje, ipak, nisu kompletni.

VRAĆA SE VAŽAN ŠRAF U EKIPU PARTIZANA: Spreman je za Fenerbahče!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Partizan je u večitom derbiju neočekivano lako nadigran od strane najvećeg rivala Zvezde Meridianbet. Jedan od igrača koji obožava da igra najveći derbi u Srbiji i uvek bude jedan od najistaknutijih pojedinaca je Zek Ledej, tako da mu je sigurno teško palo to što nije mogao da pomogne ekipi. 

Grobari su se pribojavali da neće biti spreman ni za naredne, vrlo bitne duele, koji očekuju izabranike Željka Obradovića.

Ipak, dobra vest za crno-bele je što će Zek Ledej putovati sa ekipom za Istanbul i biće u sastavu za utakmicu sa Fenerbahčeom. As Partizana je preskočio nekoliko susreta i njegovo odsustvo se i te kako osetilo u igri šampiona AdmiralBet ABA lige.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej i Frenk Kaminski

Iako se krilni centar vratio u sastav, nikako da se kompletira tim Partizana, jer, samo što se jedan igrač vrati u sastav, drugi ispadne.

U timu protiv Fenerbahčea neće biti Alena Smailagića. On je bio u sastavu protiv Crvene zvezde Meridianbet, ali je preskočio potom meč protiv Krke u regionalnoj ligi, a neće putovati ni za Istanbul.

Na meču sa Krkom u sastav se posle duže pauze vratio Uroš Trifunović. Tako da će duel sa Fenerom propustiti Smailagić i duže povređeni Aleksa Avramović.

Utakmica u Istanbulu igraće se u utorak od 18.30. Meč u Beogradu u prvom krugu Evrolige dobio je Partizan sa 85:84.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading