ASTRO VODIČ: Ova TRI znaka očekuje novac u 2024! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Lifestyle

07.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije"ASTRO VODIČ" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA:RS

Dragi naši, Mir Božji, Hristos se rodi, Srećan Božić

 

Današnja epizoda posvećena je novcu. Božić je, a verovanje je da kada neko izvuče paricu iz česnice cele godine će imati sreću kada su finansije u pitanju. 

 

Naš numerolog Gordana Goca Dragišić otkrila je da će ovnovi, jarčevi i strelčevi omati sreće kada je novc u pitanju. Jedna grupa ovih znakova će imati uspeh u poslu, druga u proširenju biznisa, dok će i mnogo putovati tokom 2024.godine. 

Hvala vam što ste nas u 2023. pratili a znamo da ćemo biti vaš izbor i u 2024. nedeljom u 21 čas samo na portalu Republika.rs. 

Novu epizodu ASTRO VODIČ, pogledajte u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Jutjub kanal SREĆNA. 

Dok na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Lično sa”, “Minsko polje”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka. Tu je kanal Republika News gde vas svakodnevno očekuju prilozi sa rubrika politike, društva i sporta. Kao i emisije iz naše produkcije "Profajler", i "Niže lige". 

Još jednom video produkcija REPUBLIKA TV, svi pravoslavim vernicima želi srećan Božić. Puno zdravlja, sreće i uspeha! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading