PARE, MOĆ, POZICIJA, PROSPERITET: Ova tri horoskopska znaka čeka velika sreća i obilje u JANUARU!

Autor:

Lifestyle

28.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni mogu da se nadaju unapređenju i bolje plaćenoj poziciji.

PARE, MOĆ, POZICIJA, PROSPERITET: Ova tri horoskopska znaka čeka velika sreća i obilje u JANUARU!

Foto: shutterstock

Januar 2024. godine donosi velike obrte na polju novca, uspeha i moći koje će posebno osetiti rođeni u tri znaka Zodijaka. Horoskop za januar 2024. najavljuje da će se sreća posebno osmehnuti Jarčevima, Ribama i Devicama koje će imati sve razloge da prvi mesec u godini proslave uz šampanjac i čestitke.

Karijera će im krenuti uzlaznom putanjom, novac će pristizati sa svih strana, a jednom od njih smeši se i dobitak u igrama na sreću.

Jarac

Vi ste poznati kao vredan i odan radnik koji se ne štedi kad je posao u pitanju. Ambicije vam nikada ne manjka, ali kako ste često tihi i neprimetni u radnom okruženju isto tako često izostaju i pohvale i nagrade koje ste svojim rezultatima svakako zaslužili. Sad kad je Sunce u vašem znaku možete da se nadate velikim pozitivnim promenama na polju posla i finansija.

Mnogi Jarčevi koji su bili nevidljivi u svom radnom okruženju, jer samo ćute i rade, konačno će dobiti potvrde za postignute rezultate. Očekuju vas povišica i bolja pozicija koji su vam mesecima nepravedno izmicali.

Republika

Foto: pixabay.com

Jarčevi će se tiho radovati boljoj poziciji i nastaviti da budu fokusirani na rezultate

Bez obzira na to što ćete u jednom trenutku biti u centru pažnje u poslovnom okruženju, to neće uticati na vaš odnos prema poslu. I dalje ćete nastaviti vredno da radite, kako biste opravdali platu i bolju poziciju.

Iako ćete i dalje biti fokusirani na rezultate, neće vam promaći ljubomora nekih kolega. Čuvajte se onih koji vam se smeškaju, a spletkare vam iza leđa čim im se ukaže prilika.

Ribe

Uprkos tome što mnoge Ribe trenutno nisu fokusirane na popravljanje standarda, rezultati koji ste postigli u prethodnom periodu neće proći nezapaženo.

Neke Ribe će biti kratkoročno nagrađene, a nekima stiže povišica kojoj se nisu nadale.

Posvećene poslu i predane kad se uhvate u koštac sa bilo kojim zadatkom, Ribe će sa zahvalnošću prihvatiti nagradu, ali neće previše analizirati zbog čega im se osmehnula sreća na finansijskom planu. To može da bude "mač sa dve oštrice", jer se ne smete uvek oslanjati na intuiciju i iskustvo - morate da budete u toku sa trendovima i da pratite talase promena koji su neminovni u svakoj profesiji.

Republika

Foto: Republika, Shutterstock

Osobe rođene u znaku Riba čekaju bonus ili iznenadna povišica

Mlađe Ribe mogu da se nadaju i dobicima u igrama na sreću, kao i iznenadnom nasledstvu ili novcu koji su davno nekome pozajmile i zaboravile na njega.

Lav

Naviknute da uvek budu u centru pažnje, osobe rođene u ovom vatrenom znaku dočekaće Novu 2024. uz šampanjac i u sjajnom raspoloženju, i ne sluteći da je prvi mesec u novoj kalendarskoj godini zapravo mesec njihovog velikog uzleta na poslovnom planu. Bez obzira na to da li su stariji ili mlađi, gotovo svi Lavovi mogu da se nadaju unapređenju i bolje plaćenoj poziciji.

Republika

Foto: pixabay.com

Od januara 2024. Lavovi će zablistati i na poslovnom i na finansijskom planu

Pojedini Lavovi će se odlučiti za promenu firme, što će im otvoriti mogućnost da značajnije podignu životni standard.

Onim Lavovima koji ostaju u starim firmama, ali idu na nove pozicije sledi mala bitka za povećanje plate u okvirima njihovih želja. Moraće da pregovaraju, a tu će do izražaja doći njihove retoričke moći, kao i šarm kojim plene sve oko sebe. Neki Lavovi će uspeti da "izvuku" i više novca nego što su prvibotno planirali da traže, a veća plata će ih posebno obradovati i ojačati im samopouzdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading