TURSKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Jedan znak će plivati u PARAMA, drugom sledi RAZVOD - astrolog RASPAMETIO svet proročanstvom!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

16.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta se zanimljivo sprema uskoro!

TURSKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Jedan znak će plivati u PARAMA, drugom sledi RAZVOD - astrolog RASPAMETIO svet proročanstvom!

Foto: Shutterstock

tarot

Prema turskom horoskopu, naredna godina će biti prekretnica za neke horoskopske znakove. U 2024. većina će se usredsrediti na duhovni razvoj i duboko preispitivanje.

Murat Kojun važi za najpriznatijeg astrologa koji svake godine ima najtačniji horoskop za novu godinu. 

Republika

Foto: shutterstock

Sledeća godina će biti veoma zanimljiva za sve

 

Ovan


Ovnovi će se suočiti sa izazovom trke ka ostvarenju ciljeva, ali moraju biti oprezni da istovremeno ne zapostave svoje zdravlje. Takođe, ova godina je povoljna za proširenje porodice i stvaranje novih prijateljstava.


Bik


Bikovima se predviđa sporiji razvoj karijere, ali ključno je da ostanu uporni. Prva polovina godine će biti povoljna za selidbu ili investiranje u nekretnine.

Blizanci


Blizanci mogu očekivati uspeh u ostvarivanju svojih snova, ali će i dalje morati uložiti napor. Porodični odnosi mogu biti izazovni, te im može biti potrebna podrška.

Republika

Foto: shutterstock

Jedan znak će imati najviše sreće


Rak


Rakovi će imati izazovnu godinu sa periodima nestabilnosti, ali će oni koji umeju da upravljaju svojim emocijama pronaći način da reše probleme i ostvare napredak u karijeri. Takođe, postoji mogućnost dolaska novog člana porodice.

Lav


Za Lavove, naredna godina će biti povoljna za lični i poslovni razvoj, kao i za proširenje socijalne mreže. Nesigurni odnosi će se okončati, dok će oni sa perspektivom napredovati.

Device


Device će imati puno obaveza u 2024. godini i moraće postati efikasnije u njihovom obavljanju. Takođe, treba da obrate pažnju na zdravlje i izbegnu sukobe.

Vage


Za Vage, naredna godina donosi nove perspektive u finansijskom smislu, ali i izazove u odnosima sa decom. Takođe, moguća su promena ljubavnog statusa i finansijska podrška od partnera.

Republika

Foto: shutterstock

Jednom znaku sledi raskid i nova ljubav

 


Škorpija


Škorpije će morati da preispitaju svoje vrednosti i moguće je da će doneti značajne životne promene. Prva polovina godine može doneti odluku o promeni karijere ili izmirenju dugova.

Strelac


Strelčevi će biti veoma aktivni i uspešni u ostvarivanju ciljeva, ali će morati više da vode računa o svom zdravlju. Takođe, postoji mogućnost proširenja porodice.

Jarac


Jarčevi će biti fokusirani na zaradu i važno je da brzo reaguju na promenljive okolnosti. Takođe, moguća su rešenja u vezi sa nekretninama i nova poznanstva.

Vodolija


Vodolije će se suočiti sa izazovima u poslu i moraće pažljivo da razmotre svoje projekte. Takođe, važno je da obrate pažnju na zdravlje i mogućnost promene profesije.

Ribe


Ribe će u 2024. godini rešiti da se otarase loših navika i da napreduju. Prva polovina godine je povoljna za finansije, dok je druga polovina godine povoljna za rešavanje pravnih pitanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading