OVO JE VELIKI NEUSPEH: Oštre kritike prvog čoveka kluba - o sudbini stručnog štaba odlučivaće se nakon 20. decembra!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja nisu ispunjena...

OVO JE VELIKI NEUSPEH: Oštre kritike prvog čoveka kluba - o sudbini stručnog štaba odlučivaće se nakon 20. decembra!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Fudbaleri obrenovačkog Radničkog prvi deo sezone u okviru Srpske lige Beograd, okončali su na petoj poziciji sa ukupno 25 osvojenih bodova, devet manje u odnosu na dve vodeće ekipe šampionata, Zemun i Zvezdaru.

 

Ekipa je zabeležila sedam pobeda i po četiri remija i poraza i za razliku od prethodne takmičarske godine kada je opstanak obezbeđen zahvaljujući seriji trijumfa u samom finišu sezone, mnogi bi navedeno ostvarenje smatrali uspehom.

Međutim, prvi čovek popularne "Rabe" Marko Babić, ne misli tako:

- Ljut sam na igrače, to sam im i rekao, jer nismo smeli da olako gubimo mečeve protiv rivala iz donjeg dela tabele. Jesenji plasman za nas je veliki neuspeh. Uz dužno poštovanje prema rivalima poput Sinđelića, GSP Polet Dorćola i u poslednjem kolu na Banjici, u tim mečevima zaslužili smo više, rezultati su prevršili svaku meru, sa tih devet bodova bili bismo na vrhu.

Foto: FK Radnički Obrenovac

"Rabu" očekuju zimske promene?

 

Predsednik Obrenovčana ističe i planove vezane za prelazni rok:

- Želimo i da se pojačaamo sa najmanje petoricom dobih igrača u svim linijama. Za imena je rano, iako smo ušli u ozbiljnu fazu pregovora.

Veliko pitanje biće rešeno u narednim danima:

- Start priprema zakazali smo za 15. januar. a ceo proces obavićemo na  našim terenima. Posle 20. decembra odlučićemo o daljem funcionisanju stručnog štaba. Vremena ima dovoljno za valjanu odluku, a tada će biti jasno ko će sa klupe na proleće predvoditi ekipu - zaključio je Marko Babić u razgovoru za "Sportski žurnal".

Kada je reč o nastavku takmičenja, Obrenovčane već u prolećnoj premijeri očekuje veliko iskušenje. "Raba" će u derbi susretu gostovati na stadionu u Ulici Ljubice Luković ekipi Zvezdare.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading