LIDER IDE NA TEŠKO GOSTOVANJE HAJDUKU: Meč u Čurugu će sigurno biti dobro ispraćen sa tribina!

Autor:

Sport

26.04.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sirig pred velikim ispitom.

LIDER IDE NA TEŠKO GOSTOVANJE HAJDUKU: Meč u Čurugu će sigurno biti dobro ispraćen sa tribina!

Foto: FK Hajduk Čurug

U okviru 23. kola Prve novosadske lige ekipa Hajduka iz Čuruga ugostiće sastav OFK Siriga, meč se igra u nedelju, 28. aprila sa početkom od 17 časova.

Republika

Nedeljni domaćin je bivši član Vojvođanske lige Jug, trenutno se u okviru aktuelnog ranga nalazi na desetom mestu sa bodovnim saldom na koti 23. Fudbaleri Hajduka na 20 odigranih mečeva zabeležili su učinak od šest trijumfa, dva remija i 12 poraza, što je bilo dovoljno za plasman u donji deo tabele.

Od starta prolećnog dela prvenstva sastav iz Čuruga je zabeležio po dva poraza, remija i trijumfa, odnosno na šest utakmica osvojio je osam bodova. Pred svojim navijačima osvojili su 15 od 20 trenutnih bodova, pa je jasno da na domaćem terenu igraju dosta bolje nego na gostovanjima.

Republika

Foto: OFK Sirig

Najavni poster

Nedeljni gost u Čurugu biće tim koji trenutno deli prvu poziciju na tabeli sa Šajkašem iz Kovilja, sa po 51 bodom. Sastav Siriga je učinkom od 16 trijumfa, tri remija i jednog poraza stigao do borbe za najviši plasman, i do kraja sezone će se voditi bitka za prvo mesto, koje vodi direktno u viši rang, dok će drugoplasirani morati u baraž.

Iz Siriga je povodom ove utakmice stigla sledeća poruka:

- Pred nama je još jedno teško gostovanje izuzetno dobroj ekipi. Naši momci su prethodnu pauzu iskoristili da se dobro spreme za predstojeće utakmice koje nas očekuju. Nakon odigranih duela  za vikend naš klub se izjednačio po broju bodova sa prvoplasiranom ekipom. Zbog svega toga i zbog svega što sledi pozivamo sve naše navijače da pruže podršku našim momcima u Čurugu.

Sa dosadašnjih devet gostovanja sastav Siriga je doneo 20 bodova, dok je trenutno u seriji od pet vezanih trijumfa van svog stadiona, što može da raduje sve u klubu, pred nedeljnog gostovanje u Čurugu.

Hajduk (Čurug) - OFK Sirig

Nedelja, 28. april od 17 časova

Teren u Čurugu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading