TITEL U ČENEJU NASTAVLJA BORBU ZA NAJVIŠI PLASMAN: Domaćin u dobrom raspoloženju dočekuje rivala iz gornjeg dela tabele!

Autor:

Sport

26.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su pod imperativom pobede.

TITEL U ČENEJU NASTAVLJA BORBU ZA NAJVIŠI PLASMAN: Domaćin u dobrom raspoloženju dočekuje rivala iz gornjeg dela tabele!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 23. Druge novosadaske lige ekipa Čeneja ugostiće sastav Titela, meč se igra u nedelju, 28. aprila sa početkom od 17 časova. 

Republika

Nedeljni domaćin se trenutno sa 13 osvojenih bodova nalazi na deobi 12. pozicije na tabeli. Na dosadašnjih 20 ligaških mečeva, zabeležen je učinak od tri trijumfa, četiri remija i 13 poraza, uz gol razliku 19:82. 

Na dosadašnjih 10 ligaških utakmica pred svojim navijačima fudbaleri Čeneja su osvojili deset bodova, zabeležen je skor 2-2-6. Uz samo šest postignutih golova, dok je njihov golman savladan u čak 31. situaciji. Proteklog vikenda zabeležen je veliki trijumf na gostovanju u Rakovcu (4:6), pa u dobrom raspoloženju sada dočekuju Titel.

Republika

Foto: FK Titel

Najavni poster

Što se tiče nedeljnog gosta, trenutno se Titel sa bodovim saldom na koti 46 nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, sa dva boda zaostatka za drugim mestom, ali uz meč više u odnosu na drugoplasirani tim u ligi. Proteklog vikenda u derbiju kola sa Sofeksom došlo je do podele bodova (2:2), pa će ekipa što pre tražiti povratak na pobednički kolosek.

Iz Titela je povodom predstojećeg meča stigla sledeća poruka:

- Radi se o jednoj od najstarijih i najiskusnijih ekipa u ligi. Nalaze se u donjem delu tabele i sigurno je da žele što bolji plasman na kraju šampionata, ali mi se okrećemo nama i našem glavnom cilju, a to je pobeda i sva 3 boda u nedelju da donesemo u Titel.  

Prvi duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg domaćina, Titela rezultatom 6:0.

Čenej - Titel

Nedelja, 28. april od 17 časova

Stadion u Čeneju

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading