JAKO VREDNA DONACIJA JE STIGLA U KLUB: Znak podrške i dokaz da se radi kvalitetno i da to jasno vide i drugi!

Autor:

Sport

26.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će biti drugačije već za sledeći vikend.

JAKO VREDNA DONACIJA JE STIGLA U KLUB: Znak podrške i dokaz da se radi kvalitetno i da to jasno vide i drugi!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Istorijski plasman ostvaren je u Zablaću prošlogodišnjim osvajanjem Zapadno-moravske zone, i aktuelnim igranjem Srpske lige Zapad

Republika

Zimsku pauzu ekipa Omladinca provela je na deobi šeste pozicije, sa bodovnim saldom na koti 21, ali je od starta prolećnog dela prvenstva, na osam mečeva osvojila "samo" devet bodova. Trenutno se tim iz Zablaća nalazi na osmom mestu, i osnovni cilj do kraja sezone je svakako da se što pre obezbedi i matematički opstanak u ligi.

Stadion u Zablaću je velikim radom i trudom dostigao srpskoligaški nivo, publika zna koliko podrška znači navijačima, pa u zaista dobrom broju prati domaće mečeve tokom aktuelnog prvenstva. 

Trenutno godišnje doba, uz blizak početak leta iziskuje dodatne radove na samom terenu, kako bi podloga bila u što boljem stanju za odigravanje mečeva, a sada je stigla jako vredna donacija u Zablaću, koja će u mnogome olakšati dalje funkcionisanje kluba.

Omladinac je od grada dobio na poklon kosačicu kojom će članovi kluba uređivati travnatu podlogu stadiona u Zablaću. Iz kluba je povodom ove donacije stigla sledeća poruka:

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Donacija grada

- Izražavamo veliku zahvalnost gradskom rukovodstvu grada Čačka na još jednom poklonu, kosačici za naš fudbalski teren. Ovaj dar nije samo sredstvo za održavanje terena, već i simbol podrške, koju grad neprestano pruža našem klubu. Hvala još jednom što ste prepoznali važnost sporta u našoj sredini, pomogli našem klubu i podržavate nas u ostvarivanju naših ciljeva.

Omladinac prestojećeg vikenda gostuje u Požarevcu ekipi Mladog radnika 1926, dok je za 4. maj zakazan duel sa trenutno drugoplasiranim FAP-om iz Priboja na stadionu u Zablaću. Sam plasman rivala će privući dosta navijača na tribine, pa će to biti prilika da se u klubu potrude da što bolje pripreme meč, a sigurno je da će im kosačica u tome dosta pomoći.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading